Alles over verzending

Ons afhaaladres:

Nova logistika d.o.o.
Eugena Kvaternika 69
32000 Vukovar
Ons afhaaladres:
Tel. +38599 649 4023 (alleen voor koeriers, bel dit nummer niet voor klantenservice)

Hoeveel flessen?

De maximale grootte van onze pakketten is 14 flessen. Als u meer dan 14 flessen in dezelfde doos verpakt, zouden alle flessen in gevaar komen en zouden ze kapot kunnen aankomen. De koeriers gaan niet al te voorzichtig om met de pakjes.

Flessengewichten.

1 fles van 0,7 l = ongeveer 1,2 kg
1 fles van 1 l = ongeveer 1,7 kg
Bijv. Je bestelt 10 flessen, 7 flessen van 0,7 l en 3 flessen van 1 l. Gewicht 7 x 1,2 kg + 3 x 1,7 kg = 8,4 kg + 5,1 kg = 13,5 kg. Eurosender brengt kosten in rekening voor een pakket van 10-20 kg.

De verzendkosten kunt u zelf berekenen.

Sommige flessen zijn te zwaar (bijvoorbeeld perenbrandewijn met rijpe peer in de fles), en andere zijn te groot en hebben meer ruimte nodig in de kartonnen doos. Wij behouden ons het recht voor om u te informeren over de mogelijk hogere verzendkosten dan verwacht. Maar we zullen u eerst vragen of u ermee akkoord gaat.

Wat als ik meer dan 14 flessen bestel?

Geen probleem. We maken 2 dozen klaar.
Dus als u 19 flessen bestelt, maken wij 2 dozen klaar: 14+5. Maar Eurosender brengt voor 2 pakketten kosten in rekening.

Wat moet ik doen als ik meer dan 14 flessen heb besteld en voor 2 pakketten geen verzendkosten wil betalen?

Geen probleem. Als u 19 flessen heeft besteld en slechts één verzendkosten wilt betalen, sturen wij de 14 flessen in één pakket en storten wij het geld voor de extra 5 artikelen terug op uw rekening. Wij doen geen moeite met terugbetalen.

Wat is Eurosender?

Eurosender is een online platform van Post Luxembourg dat verschillende koeriers inhuurt om de pakketten in Europa te verzenden, afhankelijk van het afhaal- en bestemmingsadres, het gewicht en de afmetingen van het pakket. Verschillende koeriers kunnen pakketten van verschillende afmetingen ophalen, zelfs als deze op dezelfde route worden verzonden. Eursender berekent de optimale verzendtarieven, op basis van de aanbiedingen van koeriers voor de geselecteerde route.

Waarom heb ik een ander bedrag voor verzending betaald dan wat in uw winkel wordt gepubliceerd?

Houd er rekening mee dat we de verzendkosten niet reguleren, we kopiëren ze alleen van de site van Eurosender. Zodra wij een verschil merken, streven wij ernaar om de verzendkosten op onze site zo snel mogelijk bij te werken.

Wie bezorgt mijn pakket?

DPD, GLS, Hermes... die meestal pakketten bij u in de buurt aflevert. Zij werken allemaal mee en het kan voorkomen dat de ene koerier het pakket bij ons ophaalt en de andere het bij u aflevert. Eurosender is een platform voor het inhuren van verschillende koeriers. Eurosender vervoert de pakketten niet.

Hoe kan ik het pakket volgen?

Wanneer u in een e-mail van Eurosender de link ontvangt om de verzending te boeken, kunt u uw pakket volgen op dezelfde verzendlink zodra het bij ons is opgehaald.

Ik heb geen e-mail ontvangen met een link om de verzending bij Eurosender te boeken.

Zoek het op in uw map Spam/Ongewenste e-mail. Als het er niet is, stuur ons dan een bericht, wij regelen het.

De koerier kon het pakket niet ophalen bij uw depot. Ik zag het op de trackingpagina. Wat nu?

Niets. Soms markeren de koeriers het pakket als oninbaar, zelfs als ze het niet op hun dagelijkse ophaallijst hadden staan. We zullen hen vragen het morgen op te halen. Van uw kant is niets vereist.

Ik was niet thuis toen de koerier probeerde te bezorgen. Wat nu?

Helaas zijn de koeriers niet verplicht u te bellen voordat ze arriveren. Ze moeten proberen het pakket 3 keer af te leveren. Daarna laten ze het achter in hun plaatselijke depot. Je kunt erheen gaan en het ophalen. Vertel hen gewoon het trackingnummer en de (uw) naam van de ontvanger.

Valuta
Talen
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Fabrikanten

Er zijn momenteel geen artikel recensies