Sve o dostavi

Adresa za preuzimanje paketa:

Nova logistika d.o.o.
Eugena Kvaternika 69
32000 Vukovar
Hrvatska
Tel. +38599 649 4023 (samo za kurire, molimo Vas nemojte zvati ovaj telefon za korisnička pitanja)

Koliko boca?

Najveća nosivost naših kutija je 14 boca. Pakovanje više od 14 boca u istu kutiju bi ugrozilo ostale boce, mogle bi se polupati. Kuriri nisu pretjerano nježni sa paketima.

Težina boce.

1 boca od 0,7l = 1,2 kg približno
1 boca 1 l = 1,7 kg približno.
Npr. ako naručite 10 boca, 7 komada od 0,7l i 3 boce od 1l, onda je težina (7 x 1,2 kg) + (3 x 1,7 kg) = 8,4 kg + 5,1 kg = 13,5 kg.

Eurosender će vam naplatiti paket od 10-20kg.

Troškove otpreme možete sami izračunati.

Neke boce imaju prekomjernu težinu (npr. rakija od kruške za zrelom kruškom u boci), a neke su prevelike i treba im više mjesta u kartonu. Zadržavamo pravo da vas obavijestimo o mogućim višim troškovima isporuke od očekivanih. Prvo ćemo Vas pitati slažete li se.

Piva.

Napravili smo pivske proizvode od 36 limenki, točno tako da stane u paket od 20 kg (po težini). Ako naručite 36 limenki piva + nešto drugo, imajte na umu da sam pivski proizvod teži 20 kg, a težini piva će se dodati i težina dodatnih boca. Na primjer. Naručite 36 limenki piva + 2 boce od po 1 L = 20 kg + 2 x 1,7 kg = 23,40 kg. Biće

Vam naplaćena dostava za paket od 20-30kg.

Što ako sam naručio više od 14 boca, a ne želim platiti dostavu za 2 paketa?

Nema problema. Ako ste naručili 19 boca i želite platiti samo jednu cijenu dostave, poslat ćemo 14 boca u jednom paketu i vratiti Vam novac za dodatnih 5 boca na Vaš račun. Mi ne gnjavimo se povratima.

Što je Eurosender?

Eurosender je mrežna platforma u vlasništvu Luksemburške pošte koja angažira razne kurire za otpremu paketa u Europi, ovisno od adrese sakupljanja i odredišta, težine i dimenzija paketa. Razni kuriri mogu preuzimati pakete različitih veličina, čak i ako se šalju na isto odredište. Eurosender izračunava optimalne cijene isporuke na temelju kurirskih ponuda za odabranu rutu.

Zašto sam za isporuku platio drugačiji iznos od onog što je objavljeno u Vašem dućanu?

Imajte na umu da mi ne odrežujemo cijene dostave, već ih samo kopiramo sa veb stranice Eurosender-a. Čim primijetimo razliku, trudimo se da cijene isporuke na našoj veb stranici razlikuju u odnosu na Eurosenderove, ažuriramo u najkraćem mogućem roku.

Tko će mi dostaviti paket?

DPD, GLS, Hermes ... onaj tko obično dostavlja pakete u Vašem mjestu. Svi oni surađuju i moguće je da jedan kurir preuzme paket od nas, a da ga drugi dostavi Vama. Eurosender je platforma za angažiranje raznih kurira. Eurosender ne nosi pakete.

Kako mogu pratiti paket?

Na onom linku na kome ste platili dostavu, tj. u emailu koji Vam je stigao od Eurosendera. Kada link za rezerviranje pošiljke dobijete e-poštom od Eurosender-a, moći ćete pratiti svoju pošiljku na istom linku za isporuku kada je kurir preuzme od nas.

Nisam dobio email sa linkom za rezerviranje pošiljke od Eurosender-a.

Potražite ga u svom Spam/Junk folderu ili u svojoj mapi Neželjena pošta. Ako ga nema tamo, javite nam se.

Kurir nije uspio preuzeti paket iz Vašeg skladišta. Vidio/la sam na Vašoj stranici za praćenje. Što sad?

Ništa. Ponekad kuriri označavaju da nisu mogli pokupiti paket, čak i ako ga nisu imali na svojoj dnevnoj listi za pokupljanje ili ako nisu imali dovoljno mjesta u vozilu. Zamolićemo ih da pokupe sutra. Vi ništa ne morate poduzimati oko ovoga.

Nisam bio doma kada je kurir pokušao dostaviti. Što sada?

Nažalost, kuriri nisu Vas obavezni nazovati prije pokušaja isporuke. Trebali bi pokušati dostaviti paket 3 puta. Poslije toga će ga ostaviti u svom lokalnom skladištu. Potražite ih na internetu i nazovite ili otiđite kod njih da osobno preuzmete. Samo im pokažite tracking broj paketa i Vaše ime.

Valute
Jezici
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Proizvođači