Sve o dostavi

Adresa za pokupljanje paketa:

Nova logistika d.o.o.
Eugena Kvaternika 69
32000 Vukovar
Hrvatska
Tel. +38599 649 4023 (samo za kurire, molimo Vas nemojte zvati ovaj telefon za korisnička pitanja)

Koliko flaša?

Najveća nosivost naših kutija je 14 flaša. Pakovanje više od 14 flaša u istu kutiju bi ugrozilo ostale flaše, mogle bi da se polupaju. Kuriri nisu preterano nežni sa paketima.

Težina flaše

1 flaša od 0.7l = 1.2 kg približno
1 flaša 1 l = 1.7 kg približno.
Npr. ako naručite 10 flaša, 7 od 0,7l i 3 od 1l, onda je težina (7 x 1,2 kg) + (3k 1,7 kg) = 8,4 kg + 5,1 kg = 13,5 kg.

Eurosender će Vam naplatiti paket od 10-20kg.

Možete sami izračunati troškove isporuke.

Neke flaše imaju prekomernu težinu (npr. rakija od kruške sa zrelom kruškom u flaši), a neke su prevelike i treba im više prostora u kartonu. Zadržavamo pravo da Vas obavestimo o mogućim višim troškovima isporuke od očekivanih. Prvo ćemo vas pitati da li se slažete.

Pivo.

Napravili smo proizvode pivo od 36 limenki, samo da bi se uklopili u paket od 20 kg. Ako naručite 36 limenki piva + nešto drugo, imajte na umu da pivski proizvod sam teži 20 kg, a pivu će se dodati i težina dodatnih flaša. Na primer. Naručite 36 limenki piva + 2 flaše od 1 L = 20 kg + 2 x 1,7 kg = 23,40 kg. Biće vam naplaćeno za paket od 20-30kg.

Šta ako sam naručio više od 14 flaša, a ne želim da platim isporuku za 2 paketa?

Nema problema. Ako ste naručili npr. 19 flaša i želite da platite samo jednu cenu isporuke, poslaćemo 14 flaša u jednom paketu i vratiti Vam novac za dodatnih 5 flaša na Vaš račun. Mi ne gnjavimo sa povratom novca.

Šta je Eurosender?

Eurosender je online platforma u vlasništvu pošte Luksemburg koja angažuje razne kurire za dostavu paketa u Evropi, u zavisnosti od adrese sakupljanja i odredišta, težine i dimenzija paketa. Razni kuriri mogu da preuzmu pakete različitih veličina, čak i ako se šalju na istu destinaciju. Eurosender izračunava optimalne cene isporuke na osnovu kurirskih ponuda za odabranu rutu.

Zašto sam za isporuku platio drugačiji iznos od onog što je objavljeno u Vašoj prodavnici?

Imajte na umu da mi ne utičemo na cene dostave, već ih samo kopiramo sa web stranice Eurosendera. Čim primetimo razliku, trudimo se da cene isporuke na našoj web stranici ažuriramo što je pre moguće.

Ko će mi dostaviti paket?

DPD, GLS, Hermes ... onaj ko obično dostavlja pakete u Vašem gradu. Svi oni sarađuju i moguće je da jedan kurir preuzme paket od nas, a drugi Vam ga dostavi. Eurosender je platforma koja angažuje razne kurire. Eurosender ne nosi pakete.

Kako mogu da pratim paket?

Na istom linku na kome ste platili dostavu, a link Vam je stigao emailom od Eurosendera kad ste završili narudžbu rakije na našoj web stranici.

Nisam dobio email sa linkom za plaćanje dostave od Eurosender-a.

Potražite ga u svom Spam/Junk folderu ili Neželjenoj pošti. Ako ga nema tamo, javite nam.

Kurir nije uspeo da preuzme paket iz Vašeg magacina. Video/la sam na stranici za praćenje. Šta sad?

Ništa. Ponekad kuriri označe da nisu mogli da pokupe paket od nas, čak i ako je bio spreman za pokupljanje. Zamolićemo ih da preuzmu sutra. Vi ne morate ništa da radite po tom pitanju, mi pratimo preuzimanje paketa.

Nisam bio kod kuće kada je kurir pokušao da dostavi paket. Šta sada?

Nažalost, kuriri nisu obavezni da Vas zovu telefonom pre isporuke. Pokušaće da dostave paket 3 puta. Posle toga će ga ostaviti u svom lokalnom depou, možete ga tamo pokupiti. Pronađite na internetu najbliži depo DPD-a ili GLS-a ili Hermesa. Samo im recite broj za praćenje i ime (primaoca).

Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači
6 x Pelinkovac Badel
6 x Pelinkovac Badel
99.54€
94.69€