Allt om leverans

Uthämtningsadress:

Nova logistika d.o.o.
Eugena Kvaternika 69
32000 Vukovar
Kroatien
Tfn +38599 649 4023 (endast för kurirer, snälla ringa inte till detta nummer för kundfrågor)

Hur många flaskor?

Vi kan packa högst 14 flaskor i en kartong. Att packa mer än 14 flaskor i samma kartong ska äventyra övriga flaskor, de kan spricka. Kurirer behandlar inte paket med stor ömhet.

Flaskans vikt

1 flaska på 0.7l = ca 1.2 kg
1 flaska på 1 l = ca 1.7 kg.
T ex. om du beställer 10 flaskor, 7 på 0,7l och 3 på 1l, uppgår vikten till (7 x 1,2 kg) + (3k 1,7 kg) = 8,4 kg + 5,1 kg = 13,5 kg.
Eurosender ska debitera fraktavgift för paket som väger mellan 10-20kg.

Du kan beräkna leveranskostnader själv.

Några flaskor väger mycket (t.ex. rakia av päron med mogen frukt i flaskan) och några flaskor är alltför stora och behöver extra utrymme i kartong. Vi förbehåller oss rätten att meddela dig om möjliga högre leveranskostnader än förväntade. Först ska vi fråga dig om du håller med det.

Öl

Vi har tillverkat produkter- paket med 36 burkar endast för att passa in i paket som väger 20 kg. Om du beställer 36 burkar + någon annan produkt ta i beaktande att paket med öl bara väger 20 kg och vikt på extra flaskor ska läggas till vikten på burkar. T.ex. om du beställer 36 burkar + 2 flaskor på 1 L = 20 kg + 2 x 1,7 kg = 23,40 kg.

Du ska debiteras avgift för paket som väger mellan 20-30kg.

Vad händer om jag har beställt mer än 14 flaskor och inte vill betala leverans för 2 paket?

Inget problem. Om du har beställt t.ex. 19 flaskor och du vill endast betala avgift för en leverans, ska vi skicka dig 14 flaskor i ett paket och återbetala pris på extra 5 flaskor till ditt konto. Vi tjatar inte med återbetalning.

Vad är Eurosender?

Eurosender är webbplattform som ägs av post Luxemburg och som anlitar olika kurirer för leverans av paket i Europa, beroende på uthämtningsadress och bestämmelseort, paketets vikt och dimension. Olika kurirer kan hämta ut paket som har olika storlek, även om de skickas till samma destination. Eurosender beräknar optimala leveranspriser baserade på transportbolags anbud för utvald rutt.

Varför skiljer sig leveransbelopp jag betalade från detta belopp som publicerades i din webbutik?

Ta i beaktande att vi inte påverkar fraktpriser utan endast kopierar dem från Eurosenders webbplats. Så snart vi märker skillnaden ser vi till att snabbt uppdatera fraktpriser på vår webbplats.

Vem ska leverera mitt paket?

DPD, GLS, Hermes ... de som vanligen levererar paket i din stad. De alla samarbetar och det är möjligt att en kurir hämtar paket hos oss och en annan levererar paket till dig. Eurosender är plattform som anlitar olika kurirer. Eurosender levererar inte paket.

Hur kan jag spåra mitt paket?

På samma länk där du betalade för leverans, och denna länk skickades i e-post av Eurosender när du slutfört beställning av rakia på vår webbplats.

Jag har inte fått e-post med länk för betalning av leverans från Eurosender.

Leta i Spam/skräppost. Om inte där, kontakta oss.

Kurir lyckades inte att hämta ut paket från ditt lager. Jag har sett det på spårningssida. Vad nu?

Ingenting. Ibland markerar kurirer att de inte kunde hämta ut paket från oss, även om det var redo för uthämtning. Vi ska be dem att hämta ut paket imorgon. Du bör göra ingenting, vi spårar uthämtning av paket.

Jag var inte hemma när kurir försökte leverera paket. Vad nu?

Inte alla kurirer har förpliktelse att ringa innan leverans. De ska försöka leverera paket 3 gånger. Efteråt ska de lämna paket i deras lokala depå där du kan hämta ut det. Hitta på internet närmast depå av DPD eller GLS eller Hermes. Bara ange spårningsnummer och mottagarens namn.

Valutor
Språk
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Tillverkarna