Alt om levering

Indsamlingsadresse:

Nova logistika d.o.o.
Eugena Kvaternika 69
32000 Vukovar
Kroatien
Telefon +38599 649 4023 (kun for kurerer, ring ikke til dette nummer for kundeservice)

Hvor mange flasker?

Vores boksers maksimale kapacitet er 14 flasker. At pakke mere end 14 flasker i samme kasse ville bringe andre flasker i fare, da de kan gå i stykker. Kurerer er ikke alt for forsigtig med pakker

Flaskevægt

1 flaske 0,7 l = 1,2 kg ca. 1 flaske 1 l = 1,7 kg ca. For eksempel hvis du bestiller 10 flasker, 7 på 0,7 l og 3 på 1 l, så er vægten (7 x 1,2 kg) + (3k 1,7 kg) = 8,4 kg + 5,1 kg = 13,5 kg. Eurosender kræver en pakke på 10-20 kg.


Du kan selv beregne forsendelsesomkostningerne.

Nogle flasker er overvægtige (fx pærebrandy med en moden pære i flasken), og nogle er for store og har brug for mere plads i kartonen. Vi forbeholder os ret til at informere dig om mulige højere leveringsomkostninger end forventet. Vi vil først spørge dig, om du er med på det.

Hvad hvis jeg har bestilt mere end 14 flasker og ikke ønsker at betale for levering for 2 pakker?

Intet problem. Hvis du bestilte f.eks. 19 flasker, og du vil kun betale en leveringspris, sender vi 14 flasker i en pakke og refunderer dig yderligere 5 flasker til din konto. Vi forsinker ikke refusionen .Hvad er Eurosender?

Eurosender er en online platform, der ejes af Luxembourg Post, der ansætter forskellige kurerer til at levere pakker i Europa, afhængigt af afhentningsadresse og destination, vægt og dimensioner på pakken. Forskellige kurerer kan afhente pakker i forskellige størrelser, selvom de sendes til samme destination. Eurosender beregner optimale leveringspriser baseret på kurertilbud for den valgte rute.

Hvorfor betalte jeg et andet beløb for levering end det, der var angivet i deres butik?

Bemærk, at vi ikke har indflydelse leveringspriserne, men kun kopierer dem fra Eurosender-webstedet. Så snart vi bemærker en forskel, prøver vi at opdatere leveringspriserne på vores hjemmeside så hurtigt som muligt.


Hvem leverer pakken til mig?

DPD, GLS, Hermes ... den der normalt leverer pakker i din by. De samarbejder alle, og det er muligt for den ene kurer at hente pakken hos os og den anden at levere den til dig. Eurosender er en platform, der ansætter forskellige kurerer. Eurosender leverer ikke pakker.


Hvordan kan jeg spore en pakke?

På det samme link, hvor du betalte for leveringen, og linket nåede dig via e-mail fra Eurosender, da du var færdig med at bestille brandy på vores hjemmeside.


Jeg modtog ikke en e-mail med et link til at betale for forsendelse fra Eurosender.

Se efter det i din spam/ junk-mappe.Hvis den ikke er der, så lad os det vide.


Kureren kunne ikke hente pakken fra deres lager. Jeg så det på sporingssiden. Hvad nu?

Ikke noget. Nogle gange angiver kurerer, at de ikke kunne afhente pakken hos os, selvom den var klar til afhentning. Vi beder dem om at hente den i morgen. Du behøver ikke gøre noget ved det, vi overvåger afhentningen af pakken.


Jeg var ikke hjemme, da kureren forsøgte at levere pakken. Hvad nu?

Desværre er kurerer ikke forpligtet til at ringe til dig før levering. De vil forsøge at levere pakken 3 gange. Derefter efterlader de det i deres lokale depot, du kan hente det der. Find det nærmeste DPD- eller GLS- eller Hermes-depot online. Bare fortæl dem sporingsnummeret og navnet (modtageren).Valutaer
Sprog
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian

0 varer

Producenter

Der er i øjeblikket ingen produktanmeldelser