Vse o dostavi

Naslov za prevzem paketa:

Nova logistika d. o. o.
Eugena Kvaternika 69
32000 Vukovar
Hrvaška
Tel. +38599 649 4023 (samo za kurirje, prosimo Vas, ne kličite nas na ta telefon za uporabniška vprašanja)

Koliko steklenic?

Največja nosilnost naših škatel znaša 14 steklenic. Pakiranje več kot 14 steklenic v isto škatlo bi ogrozilo druge steklenice, lahko bi se razbile. Kurirji niso pretirano nežni s paketi.

Teža steklenice

1 steklenica 0,7 l = 1,2 kg, približno
1 steklenica 1 l = 1,7 kg, približno.
Npr. če naročite 10 steklenic, 7 po 0,7 l in 3 po 1 l, potem je teža (7 x 1,2 kg) + (3k 1,7 kg) = 8,4 kg + 5,1 kg = 13,5 kg. Eurosender Vam bo zaračunal paket 10–20 kg.

Sami si lahko izračunate stroške dostave.

Nekatere steklenice imajo prekomerno težo (npr. hruškovo žganje z zrelo hruško v steklenici), nekatere pa so prevelike in potrebujejo več prostora v kartonu. Pridržujemo si pravico, da Vas obvestimo o možnih višjih stroških dostave od pričakovanih. Najprej vas bomo vprašali, ali se strinjate s tem.

Pivo

Izdelali smo pivske izdelke iz 36 pločevink, samo da bi se prilegali 20-kilogramski embalaži. Če naročite 36 pločevink piva + nekaj drugega, upoštevajte, da je sam pivski izdelek težek 20 kg, pivu pa se bo dodala tudi teža dodatnih steklenic. Na primer: Naročite 36 pločevink piva + 2 steklenici po 1 L = 20 kg + 2 x 1,7 kg = 23,40 kg.

Plačati boste morali za paket 20–30 kg.

Kaj, če sem naročil več kot 14 steklenic, ne želim pa plačati dostave za 2 paketa?

Ni problema. Če ste naročili npr. 19 steklenic in želite plačati samo eno ceno dostave, vam bomo poslali 14 steklenic v enem paketu in Vam vrnili denar za dodatnih 5 steklenic na Vaš račun. Mi ne težimo zaradi vračila denarja.

Kaj je Eurosender?

Eurosender je spletna platforma v lasti pošte Luksemburg, ki najema različne kurirje za dostavo paketov po Evropi, odvisno od naslova in namembnega kraja, teže in dimenzij paketa. Različni kurirji lahko prevzamejo pakete različnih velikosti, tudi če so poslani na isto destinacijo. Eurosender izračuna optimalne cene dostave na temelju kurirske ponudbe za izbrano pot.

Zakaj sem za dostavo plačal drugačen znesek od tistega, ki je objavljen v Vaši prodajalni?

Upoštevajte, da mi ne vplivamo na cene dostave, temveč jih samo kopiramo s spletne strani Eurosenderja. Takoj, ko opazimo razliko, se trudimo, da cene dostave na naši spletni strani ažuriramo, čim prej je to mogoče.

Kdo mi bo dostavil paket?

DPD, GLS, Hermes ..., tisti, ki po navadi dostavlja pakete v Vašem mestu. Vsi ti sodelujejo in možno je, da en kurir prevzame paket od nas, drugi pa Vam ga dostavi. Eurosender je platforma, ki angažira različne kurirje. Eurosender ne nosi paketov.

Kako lahko spremljam paket?

Na isti povezavi, na kateri ste plačali dostavo, povezava pa Vam je bila posredovana po e-pošti s strani Eurosenderja, ko ste zaključili naročilo žganja na naši spletni strani.

Nisem dobil e-pošte s povezavo za plačilo dostave od Eurosenderja.

Poiščite ga v svojem Spamu/Vsiljeni pošti ali Neželeni pošti. Če ga tam ni, se nam oglasite.

Kurirju ni uspelo prevzeti paketa iz Vašega skladišča. Videl/a sem na strani za spremljanje. Kaj zdaj?

Nič. Včasih kurirji označijo, da niso mogli prevzeti paketa od nas, tudi če je bil pripravljen za prevzem. Zaprosili jih bomo, da ga prevzamejo jutri. Vam ni treba narediti nič glede tega vprašanja, mi spremljamo prevzem paketa.

Nisem bil doma, ko mi je kurir poskušal dostaviti paket. Kaj zdaj?

Na žalost Vas kurirji niso dolžni poklicati po telefonu pred dostavo. Paket Vam bodo poskusili dostaviti trikrat. Zatem ga bodo pustili v svojem depoju in ga lahko prevzamete tam. Na internetu poiščite najbližji depo DPD-a ali GLS-a ali Hermesa. Povejte jim samo številko za spremljanje in ime (prejemnika).

Valute
Jeziki
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian

0 izdelkov

Proizvajalci

Trenutno ni ocen