Gulerods-brandy

200,38kr PRODUCT_INFO_INCVAT

PRODUCT_INFO_LOCATION

 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Gulerodsbrandy Anteria Exclusive er destilleret fra udvalgte frugter af saftige og orange gulerødder opdrættet i Serbien på traditionel vis. Korrekt frugtbarhed af gulerødder og dens omhyggelige udvælgelse giver en dejlig eksotisk aroma og gør denne brandy så krystalklar og klar. Dette er et bevis på, at fantasien ikke har grænser for Artisani Distillery!

Gulerod er en velkendt grøntsag, der har en multifunktionel rolle i helbredelses- og madlavningsprocesser, men kun nogle af os havde mulighed for at smage en brandy destilleret af gulerødder. Hvem siger, at god brandy kun kan destilleres fra frugter? Artisani Distillery har forberedt en ny udfordring til alle os, der kan lide noget nyt og anderledes!

 

Brandy barrel old brandy brandy glass very cold Brandy Aperitiv drink
 

about brandy strongly recommended 5 / 5
Denne eksotiske aroma af Anteria Exclusive Carrot Brandy og dens krystalklare farve giver dig en ny oplevelse fra det traditionelle Serbien…Er du klar til at smage en udfordring, forventning og spænding?

 

Artisani Distillery

Artisani Distillery er beliggende i det maleriske landskab i det centrale Serbien, i en landsby Veliki Kupci ikke langt væk fra Krusevac. Dette er en familievirksomhed, og fjerde generation har været involveret i en traditionel produktion af brandy, der er anerkendt som "unik, naturlig og ægte". Frugtbar jord og naturlig måde at dyrke frugter på i denne region i Serbien giver råmaterialer, hvorfra Artisani fortsætter med at lave kunst og producere brandy af aromatiske frugter. Destilleret brandy opbevares udelukkende på egetræsfade. Derfor er hovedsignaturen ved Artisanis produkt udseendet (farven), raffineret ganen og aromaintensiteten (duft og smag).

 

 
Valutaer
Sprog
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Producenter