Barik rakija šljivovica Anteria

147,91kr PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Barik rakija šljivovica Anteria simbolizira mladost i ljepotu. Čašica ove rakije jamči živopisni i živi miris, kao i zlatno žuti izgled.

Najbolje vrste šljiva se koriste u proizvodnji rakije u Artisany Distillery. Tako je I Barik rakija šljivovica Anteria destilirana od najboljih sorti šljiva "Ranka" i popularna "Čačanka". Za Artisany proizvodnja dobre rakije nije samo posao nego umjetnost koja kombinira tradicionalnu proizvodnju i potrebe modernog potrošača.

 

Šljiva Barik Bure za Rakiju stara Rakija Časa za rakiju barik boja Veoma hladna RAKIJA Rakija kao Aperitiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Dobar miris voća, ugodan lagani ukus, zlatnožuta boja i prekrasan dizajn krase ovu posebnu šljivovicu.

 

Artisani Distillery

Destilerija Artisani nalazi se u slikovitom krajoliku središnje Srbije, u mjestu Veliki Kupci nedaleko od Kruševca. Ovo je obiteljsko gospodarstvo, a četvrta generacija uključena je u tradicionalnu proizvodnju rakije koja je prepoznata kao "jedinstvena, prirodna i stvarna". Plodna zemlja i prirodni način obrade voća na ovom području Srbije osiguravaju sirovine od kojih Artisani nastavlja stvarati umjetnost i proizvoditi rakiju aromatičnog plodnog spektra. Destilirana rakija isključivo se čuva u hrastovim bačvama. Stoga je glavni potpis Artisanijevog proizvoda izgled (boja), profinjeni dodir nepca proisteklog od intenziteta aroma, mirisa i okusa.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači