Blommebrændevin Pruna Premium

£25.39 Moms 25% inkl.

Varens placering: EU, Kroatien

 
 

 

 

0.7 l, 41% alc.

Fuld i smag, harmonisk og kompleks blommebrandy af højeste kvalitet og guldgul farve lagret på egetræsfade i 5 år.

Modne blommer destilleres i strengt kontrolleret destillationsproces og lagres på egetræsfade i et par år. Ved afslutningen af lagringsprocessen lagres Slivovitz med tørrede frugter. Derfor har den en lidt sødlig afslutning og slet ingen surhed. Den er fuld af smag og meget afbalanceret, meget behagelig for ganen, selv for ikke-Slivovitz-drikkere, tilpasset til vestlige forbrugers kriterier.

 

plums Brandy wood barrel old brandy brandy glass golden yellow cold Brandy Aperitiv and Digestive drink
 

about brandy strongly recommended 5 / 5
Meget meget behagelig Slivovitz, usædvanlig og original for serbiske producenter. Ingen hård følelse, ingen surhed overhovedet. Drikkeligt og behageligt, så behageligt, at det kræver en anden. Så endnu en. Så en anden... Så...

 

Pruna er et lille familiedestilleri med unikke og suveræne drikkevarer beliggende i landsbyen Vukovic i det østlige Serbien, lige i nærheden af Donau. Destilleriet har været ejet af Ilic Family siden 1934. Pruna håndlaver frugtbrandy af unik smag, sofistikerede vine og hjemmelavet gin. Deres spiritus er fuld af smag, hver tår er unik og spreder varmen over hele kroppen. Frugten dyrkes i deres egne frugtplantager, og efter destillation lagres den på tønder. Frugten er af den bedste kvalitet og modenhed, destillationsprocessen er moderne og strengt kontrolleret og styrken er tilpasset typen af frugtbrandy. Fadene er nøje udvalgt og konserveret, for at opnå en specifik og unik smag under lagring. Kvaliteten af ældningsprocessen kontrolleres på daglig basis. Derfor producerer de mesterværker.

 

 
Valutaer
Sprog
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Producenter