Marelično žganje Orden

19.99€ IVA 25% inclusa.

Posizione dell'oggetto: UE, Croazia

 
 

 

0.7 l, 40% alc.

Brezbarvno, naravno in prijetno sadno žganje, proizvedeno iz lokalnih vrst marelic iz Srbije, staranih v posodah iz nerjavečega jekla.

Vsako žganje, destilirano iz zrelega fermentiranega sadja, mora ohraniti prvotno sadno aromo in vonj. Za destilacijo 1 L tega mareličnega žganja porabimo 7-10 kg zrelih marelic. Žganje je redestilirano, pri čemer se ohrani aroma marelice. Stara se v posodah iz nerjavečega jekla, da ohrani pristen vonj in aromo svežih marelic.

 

apricot Brandy barrel fresh brandy brandy glass cold Brandy Aperitiv drink
 

about brandy decent 3 / 5
Pri tem žganju lahko v ustih začutite polno aromo njegovih plodov marelice. Intenzivna aroma rute, dobro uravnotežen, svež in poln okus. Prijemljivo, ali ne pregnano zunajredno.

 

Takovo Distillery

bar code 8601900102065 Apricot Brandy Takovo
bar code 8601900102065

Vino Kalem iz vasi Velika Drenova v osrednji Srbiji je daleč največji proizvajalec sadik vinske trte in vrtnic ter trsnih cepljenk v Srbiji. Njihova klet proizvede več kot 10 milijonov litrov vina letno, preko 4 milijone kilogramov sadja pa destilirajo v sadna žganja. So eden največjih proizvajalcev sadnih žganj. Največ destilatov smo izvozili v Nemčijo, Češko, Poljsko, Francijo in Slovenijo, kar je izboljšalo okus sadnih žganj teh držav. Žganja Medal so prvi poskus, da pokažejo, kako dobri so v pridelavi sadnih žganj in razkrijejo svoje znanje končnemu potrošniku.

 

 
Currencies
Le lingue
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Produttori