Dostava

Hrvaška

Blago dostavljamo samo znotraj Hrvaške. Dobavljamo na kateri koli naslov in kateri koli stranki na Hrvaškem. Odgovorni smo za blago v polnem pomenu besede, dokler ne pride do kupca na Hrvaškem.


EU

Ne dostavljamo blaga v druge države članice EU, pomagali pa bomo organizirati prevoz. Kupec naroči dostavo po naročilu blaga na naši spletni strani in naroči dostavo glede na težo, ki jo je prejel od nas pri naročanju blaga. Kupec naroči kurirja na naslov našega skladišča na Hrvaškem. Ko naročnik dokonča naročanje blaga, ga bomo odpeljali na zunanjo spletno stran Eurosenderja, kjer lahko naroči dostavo. Naročeno blago bomo pripravili za dostavo. Kurir prevzame pripravljeni paket, kot če bi organizirali dostavo.

Kraj trgovine. Kupci iz drugih držav članic EU kupujejo naše proizvode na Hrvaškem, v Vukovarju, zgradba Eugena Kvaternika 69. Lastništvo, nadaljnji stroški in tveganje te postavke se prenesejo na kupca.


Priprava za dostavo/ Pakiranje

Kupljeno blago mi pripravimo za prevoz. Vsaka steklenica je pakirana v karton in stiropor. Ne zaračunavamo dodatnih stroškov pakiranja, embalaža je vključena v ceno proizvoda.


Poškodbe med prevozom

V primeru, da kurir poškoduje blago zaradi našega slabega pakiranja, vam bomo ponudili povračilo denarja ali druge proizvode, odvisno od volje in navodil kupca. Zahtevamo samo kurirsko poročilo o zlomu, ki je običajno v takih situacijah.


Izgubljeni paket

Če kurir med prevozom izgubi paket, mi ne nosimo odgovornosti. Toda kurirske storitve ponujajo zavarovanje, ki je običajno vključeno v ceno in se lahko od kurirske službe zahteva plačilo odškodnine. Za proizvode višje vrednosti vam svetujemo, da se dogovorite za dodatno zavarovanje (ki ni vključeno v ceno storitve dostave).


Teža

Vsak proizvod v naši e-trgovini ima svojo deklarirano transportno težo. Skupna teža paketa je navedena na koncu postopka naročanja. Te informacije se uporabljajo pri naročanju dostave.


Optimizacija paketa za transport

Številne kurirske službe ponujajo različne cene dostave za 10 kg, 20 kg, 30 kg. Predlagamo vam, da svoj paket optimizirate tako, da se prilega zgornji omejitvi dostave v istem cenovnem razponu (npr. naročite paket v teži 9,9 kg, 19,9 kg itd.).

Če steklenica tehta 1,2 kg, vi pa naročite 2 steklenici (2,4 kg), boste plačali enako ceno dostave, kot če bi naročili 7 takšnih steklenic. Toda stroški dostave na enoto bodo bistveno višji.


office@tastebrandy.com ali vas bomo kontaktirali, da bomo preverili identiteto osebe, ki mora prevzeti vaše proizvode.


Cena dostave

Mi zaračunavamo dostavo samo za naslove za dostavo na Hrvaškem (in dostavljamo samo znotraj Hrvaške). Dostave v druge države članice EU ne zaračunavamo, ker naši naročniki sami naročajo dostavo znotraj EU. Vendar navedemo ocenjene stroške dostave Eurosenderja, podjetja, ki ga priporočamo za dostavo, zgolj za usmeritev naših strank. Navedeni stroški dostave na naši spletni strani so izključno informativni in se lahko razlikujejo od tega, kar bo kurirska služba na koncu zaračunala. Toda ta razlika ni velika.


Predlaganje kurirja

Mi samo priporočamo kurirsko službo, ki ima najlažji sistem spletnega naročanja in sledenja pošiljk. Kupec iz EU lahko pošlje svojega kurirja po paket. Mi samo želimo biti v pomoč.


Čas dostave

Dobavni rok bo določen s kurirsko službo pri naročanju dostave. Dostava običajno traja do enega tedna (2–3 delovne dni za Slovenijo in Avstrijo, 3 delovne dni za Nemčijo, 5 delovnih dni za Združeno kraljestvo, Švedsko, Dansko, 6 delovnih dni za Španijo, Finsko). Ne moremo nositi odgovornosti, če kurir preseže določene roke dobave.

Valute
Jeziki
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian

0 izdelkov

Proizvajalci

Trenutno ni ocen