27.21€

Dunjevača Anteria


3 kom. na lageru

Lokacija: Hrvatska
PDV 25% uključen
Dunjevača Anteria
 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Rakija od dunja Anteria je proizvedena od čuvene zlatno-žute dunje. Pažljiv izbor dunje daje fini voćni miris i čini ovu rakiju tako pitkom i punom. Nedostatak bilo koje boje ovoj rakiji potvrđuje njenu čistoću.

Srbija zauzima prvo mesto kao proizvođač dunje u Evropi i spada među deset najvećih proizvođača ovog voća u svetu. Dunja je voće sa niskim sadržajem šećera, pa je važno da se plodovi ne skupljaju prerano.

 

	dunja		drveno bure za rakiju		stara Rakija		Veoma hladna RAKIJA		Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy 	Najbolja rakija		4 / 5
Citrusni miris dunja oživljava okus rakije. Rakija od dunja Anterija je odličan način da dodate toplinu u hladnim zimskim danima.

 

Artisani Distillery

Destilerija Artisani nalazi se u predelu centralne Srbije, u Velikom Kupcima, nedaleko od Kruševca. Ovo je porodična destilerija gde se četvrta generacija bavi tradicionalnom proizvodnjom rakije koja je prepoznata kao „jedinstvena, prirodna i stvarna“. Plodna zemlja i prirodni način prerade voća u ovoj oblasti Srbije obezbeđuju sirovine od kojih Artisani nastavlja da stvara umetnost i proizvodi aromatičnu voćnu rakiju. Destilisana rakija se isključivo čuva u hrastovim buradima. Stoga je glavni potpis Artisanijevog proizvoda boja rakije kao i intezivna aroma, miris i okus rakije.

 

 
27.21€
Nazad
Kupci koji su kupili ovaj proizvod, kupili su i sledeće proizvode:
Gružanska zlatna nit šljivovica
Gružanska zlatna nit šljivovica
Premijum rakija od maline Srpsko zvono
Premijum rakija od maline Srpsko zvono
Gružanska nit viljamovka
Gružanska nit viljamovka
Trenutno gledate: Dunjevača Anteria