Konjak ISON manastir Kovilj 11 godina star

87.22€ PDV 25% ukljucen

Lokacija proizvoda: EU, Hrvatska

 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Konjak poput najboljih francuskih konjaka proizveden i odnegovan u pravoslavnom manastiru u Srbiji, kompleksnog mirisa i boje ćilibara, odležavao 8 godina u hrastovom buretu i 3 godine u flašama.

Monasi pravoslavnog manastira Kovilj nazvali su ovaj konjak po Isonu, pratećem vokalu kod jednoglasnog crkvenog pojanja. Puterastog je ukusa, ispunjava usta, ima blago slatku završnicu, ali je snažan i ima čvrst karakter. Ako se blago zagreva u ruci, dolazi do izražaja čitava paleta ukusa: vanila-čokolada, karamelizovano južno voće i citrusi, ali sa uravnoteženom i neponovljivom lepotom.

 


about brandyVrhunska rakija 5 / 5
Kad uzmete gutljaj ovog konjaka, morate prvo da sačekate nekoliko trenutaka, gledate u daljinu i osećate svoje nepce. Osećate ceo spektar aroma i mirisa tada. Veoma je dubok i kompleksan. Odlično!

 

Kovilj Monastery

Manastir Kovilj se nalazi u severnoj srpskoj pokrajini Vojvodini, 20 km istočno od Novog Sada. Osnovao ga je početkom 13. veka Sveti Sava, princ i prvi arhiepiskop Srpske Pravoslavne Crkve. Manastir je izgrađen na mestu gde je Sveti Sava izlečio sina ugarskog kralja Andrije II. Manastir danas ima veliko bratstvo, školu ikonopisanja, proizvodnju vina, sira i rakije

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Slovenian

0 proizvoda

Proizvođači