Paunova travarica Zdravica

26.94€ BTW 25% incl.

Locatie van het item: EU, Kroatië

 
 

 

 

0.7 l, 40% alc.

Kruidenbrandewijn Zdravica is gebaseerd op een topvignacbrandewijn van vijf jaar oud.

Kruidenbrandewijn verrijkt met extracten van speciaal geselecteerde geneeskrachtige en aromatische planten. De kruiden en het eikenhouten vat maken hem donkerbruin, compact en ruiken naar kruiden.

 

brandy_herbs Brandy wood barrel old brandy brandy glass herbal green yellow cold Brandy Aperitiv drink
 

about brandy recommended 5 / 5
Als je een volledige drank- en geurervaring wilt, dan is Kruidenbrandewijn Zdravica iets voor jou. Een geweldige mix van verschillende kruiden verzacht de harde pruimenbrandewijn op alle mogelijke manieren.

 

Primag

Dertig jaar geleden richtte professor Radoslav Paunovic van de landbouwfaculteit van de Universiteit van Belgrado de ‘Primag’ op, het familiehuishouden van fruitbrandewijn. Hij was de eerste die het initiatief nam tot en les gaf over de technologieën van de sterk alcoholische dranken op de Landbouwfaculteit en hij was een van de grootste autoriteiten van die tak in dit deel van Europa. Tegenwoordig produceert PRIMAG fruitbrandewijn en wijndestillaten van hoge kwaliteit. Ook bewaart Primag in zijn familievoorraden vurige dranken van superieure kwaliteit, omdat bij de productie alleen grondstoffen worden gebruikt in eikenhouten vaten die lang hebben gerijpt. Daarom is Primag trots op haar collectie met ruim 20 nationale en internationale prestaties op het gebied van kwaliteit van producten.

 

 

 
Valuta
Talen
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Fabrikanten