Öl

Köp öl | Ölburkar från förre detta Jugoslavien.
24 x Jelen öl

        Jelen öl är en blandning av tradition som varar i över två och ett halvt sekel och det är tillverkat av naturliga ingredienser som bidrar till den igenkännande uppfriskande smaken av äkta bitterhet.  

34.32€

24 x Karlovacko öl

        Karlovacko är en populär öl i Kroatien och Bosnien-Hercegovina. Det är huvudprodukten av bryggeriet Karlovacka Pivovara, ett Heineken International-dotterbolag, beläget i staden Karlovac. Den har en alkoholhalt på cirka 5,4 volymprocent.  

37.84€

24 x Niksicko öl

        Niksicko öl ljus lanserades 1896 och är fortfarande en mycket omtyckt i framförallt Montenegro och ett av de mest populära i Serbien.  

38.16€

24 x Sarajevo öl

        Sarajevsko är ett blekt pils öl med tydlig kristallklart och behaglig, ädla bitterhet. Det innehåller vatten, kornmalt, majsgröpe, humle och har en alkoholhalt på 4,9%.  

26.25€

24 x Staropramen Premium öl

        Staropramen behöver för många ingen större presentation och vissa tycker det är tjeckiskt öl när det är som bäst. Staropramen bryggeri är det näst största bryggeriet i Tjeckien. Det grundades 1869 och ägs i dag av företaget Molson Coors.  

38.16€

24 x Union öl

        Full smak, medium bitterhet, angenäm zest och dess glittrande gyllene bärnstensfärg ger en härlig gastronomisk upplevelse av Union lager.

26.74€

24 x Ozujsko öl

        Ozujsko är ett ölmärke som har tillverkats sedan 1893.Ozujsko är ett ljust lageröl uppkallat efter månaden mars (kroatiska: ožujak) då det, enligt traditionen, bästa ölet tillverkas.  

30.84€

Visar 1 till 8 (av 8 produkter)
Valutor
Språk
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Slovenian

0 produkter

Tillverkarna