Liker od aronije manastir Žiča

£12.11 PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0.5 l, 28% alc.

Liker od aronije kraljevsko crvene boje je napravljen od matičnog soka domaće aronije. Sok od aronije je poznata po visokom sadržaju raznih vitamina i minerala i jednog od najjačih antioksidansa.

Liker od aronije iz Pravoslavnog manastira Žiča je napravljen od najbolje voćne kaše u kojoj je sačuvan kvalitetan i intenziviran miris svježe aronije. Prirodna svojstva soka aronije u potpunosti su očuvana a liker je proizveden bez dodavanja šećera.

 

liker bure za rakiju stara Rakija Časa za rakiju zagasita boja Rakija sobna temperatura Rakija kao Aperitiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Savršeno zdrav liker. Zvuči pomalo čudno, zar ne? Liker posebno slatko-kiselog okusa i bogat svojim ljekovitim učinkom.

 

Monastery Zica

Manastir Žiča Srpske pravoslavne crkve, smješten u centralnoj Srbiji (u blizini grada Kraljeva), slavi jubilej od 800 godina postojanja i neprekidnu misiju pravoslavne religije na ovom svetom mjestu. Manastir, zajedno sa crkvom sagradio je prvi kralj Srbije, Stefan Prvovenčani. Poznato je da je sedam kraljeva iz roda Nemanjića krunisano u ovom manastiru, a postoji zabilježeno narodno predanje da je za svakog od tih kraljeva otvaran po jedan ulaz u manastiru Žiča, kojim bi samo kralj prolazio, a koji bi odmah zatim bio zazidan. Manastir je uništen u 13. stoljeću, ali ga je početkom 14. stoljeća obnovio kralj Stefan Milutin. Danas u ovom mirnom ženskom samostanu, u ljubavi i molitvama žive i rade monahinje koje su ujedno i glavni "odgovorni" umjetnici za ljepotu, miris i ukus svih proizvoda Manstira.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Slovenian
Proizvođači