Liker od ruže manastir Žiča

£12.11 PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0.5 l, 25% alc.

Ovaj jedinstveni liker očaravajućeg mirisa i okusa proizveden je od starih sorti ruža pažljivo uzgajanih na samostanskom imanju.

Liker je bogat esencijalnim uljima, a poznat je i po ljekovitom i blagotvornom djelovanju na ljudsko zdravlje. Svaka boca ovog pića, proizvedena je bez umjetnih boja, sladila i mirisa, sadrži 300 grama latica ruže.

 

liker bure za rakiju stara Rakija Časa za rakiju zagasita boja Rakija sobna temperatura Rakija kao Aperitiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Piće je idealno za spravljanje egzotičnih koktela, a moja preporuka je da ga poslužite ohlađeno u likerskim čašama! Za dobro raspoloženje i zdravlje! Živjeli!

 

Monastery Zica

Manastir Žiča Srpske pravoslavne crkve, smješten u centralnoj Srbiji (u blizini grada Kraljeva), slavi jubilej od 800 godina postojanja i neprekidnu misiju pravoslavne religije na ovom svetom mjestu. Manastir, zajedno sa crkvom sagradio je prvi kralj Srbije, Stefan Prvovenčani. Poznato je da je sedam kraljeva iz roda Nemanjića krunisano u ovom manastiru, a postoji zabilježeno narodno predanje da je za svakog od tih kraljeva otvaran po jedan ulaz u manastiru Žiča, kojim bi samo kralj prolazio, a koji bi odmah zatim bio zazidan. Manastir je uništen u 13. stoljeću, ali ga je početkom 14. stoljeća obnovio kralj Stefan Milutin. Danas u ovom mirnom ženskom samostanu, u ljubavi i molitvama žive i rade monahinje koje su ujedno i glavni "odgovorni" umjetnici za ljepotu, miris i ukus svih proizvoda Manstira.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači