Valnød-likør Anteria(Entari)

£18.30 PRODUCT_INFO_INCVAT

PRODUCT_INFO_LOCATION

 
 

 

 

0,5 l, 24% alc.

Valnøddelikør ANTERIA Limited Edition er en unik traditionel kombination af ekstrakt af omhyggeligt udvalgte unge valnødder og lagret vindestillat. Denne likør er blevet produceret i Serbien, af fjerde generation af Artisani Distillery, ved hjælp af en speciel teknologiproces fra ekstrakten af umodne grønne valnødder. Valnøddelikøren har en specifik aroma og smag, den er en lille smule bitter, men stadig meget velsmagende.

"I serbisk historie, folketradition og køkken har valnød en central plads i århundreder. Valnød var og forbliver et symbol på frugtbarhed, overflod og velvære. Denne likør er tilberedt af umodne, endda grønne frugter af valnød. Umodne frugter af valnød, med et blødt medium, er naturligt rige på C-vitamin og jod. Af den grund er valnøddelikør blevet brugt i folkemedicinen i hundreder af år, som et naturligt middel mod skjoldbruskkirtlen og fordøjelsesforstyrrelser. Opskriften på dens produktion kunne findes i klosterskrifter, notater fra gamle urtelæger og kronikker om tidligere godsejere’ huse, fordi valnøddelikør er blevet serveret som en universel tonic til sund fordøjelse i århundreder. "

VIGTIG MEDDELELSE: Denne valnøddelikør er en likør med den laveste procentdel af sukker, så vi anbefaler den som et godt middel til skjoldbruskkirtlen! Inden servering rystes valnøddelikøren let for at hæve det helende bundfald. Drik et lille glas af denne likør før måltider fire gange om dagen.

 

Liqueur Brandy barrel old brandy brandy glass tawny Brandy room temperature Aperitiv drink
 

about brandy recommended 4 / 5
Bedst at drikke afkølet til en temperatur på 0 - 5 grader. Fremragende smag, når det blandes med mad og ikke-alkoholholdige drikkevarer

 

Artisani Distillery

Artisani Distillery er beliggende i det maleriske landskab i det centrale Serbien, i en landsby Veliki Kupci ikke langt væk fra Krusevac. Dette er en familievirksomhed, og fjerde generation har været involveret i en traditionel produktion af brandy, der er anerkendt som "unik, naturlig og ægte". Frugtbar jord og naturlig måde at dyrke frugter på i denne region i Serbien giver råmaterialer, hvorfra Artisani fortsætter med at lave kunst og producere brandy af aromatiske frugter. Destilleret brandy opbevares udelukkende på egetræsfade. Derfor er hovedsignaturen ved Artisanis produkt udseendet (farven), raffineret ganen og aromaintensiteten (duft og smag).

 

 
Valutaer
Sprog
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Producenter