Rakija kleka Patrijaršija

202,17kr PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Rakija od bobica kleke je jedna od najpopularnijih srpskih rakija pripremljena kao savršena prirodna mješavina šljivovice i bobica od smreke. Ova rakija nudi kristalno čist okus sa snažnim rezidualom.

Tradicija proizvodnje rakija u Srbiji je stara više od 500 godina i poznato je da su bobice od smreke već tisućama godina jedna od omiljenih biljaka u narodnoj medicini. U Hilandarovom medicinskom kodeksu iz 13. stoljeća nalazi se zapis o ovoj kurativnoj biljci.

 

Šljiva drveno bure za rakiju stara Rakija Čaša za Rakiju Zlatno Žuta Rakija sobna temperatura Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Najbolja rakija 4 / 5
Poslužite se ovom rakijom prije svakog ukusnog obroka ili u koktelima kao aperitiv.

 

Patriarchal basement in Sremski Karlovci

Sremski Karlovci su malo mjesto smješteno na obroncima Fruške gore (na sjeveru Srbije), nedaleko od Novog Sada i starog grada Petrovaradina. Ovo mjesto fascinira svakog posjetitelja od prvog trenutka. Prirodne ljepote, povijest, kulturne znamenitosti, spokojstvo i samostanska šutnja ovog malog mjesta, kao i proizvodnja vina i rakija koja je stoljećima poznata u patrijaršijskom podrumu u Sremskim Karlovcima. Danas na ovom lijepom mjestu, redovnici(monasi) kao vlasnici baštine i dalje čuvaju staru tradiciju u proizvodinji najboljih kvalitetnih vina i rakije.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači