Rakija šljivovica Zlatni Tok 10 godina stara

847,75kr PDV 25% ukljucen

Lokacija proizvoda: EU, Hrvatska

 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Šljivovica prepečenica stara 10 godina, prvorazredna rakija koja je svoje najlepše godine provela u hrastovom buretu.

Proizvedena u porodičnoj destileriji na tradicionalan način korišćenjem recepture stare nekoliko decenija. Za njenu proizvodnju korišćene su kvalitetne sorte šljiva sa porodičnog imanja, i to požegača, crvena ranka i čačanska rodna. Odležala je 10 godina, tačnije, 9 godina je starila u hrastovim buradima, a jednu je odležala u posebnoj bačvi i ova kombinacija starenja joj daje kestenjastu boju. Može se pohvaliti različitim tonovima kao što su crna čokolada, kesten, med, vanila, kajsija.

 

Šljiva drveno bure za rakiju Veoma Stara RAKIJA Časa za rakiju barik boja Rladna rakija Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Desetogodišnji dragulj, rakija koju nećete moći da zaboravite. Nakon prvog gutljaja oseća se svežina sa mekanom završnicom. Božanstvena rakija!

 

Zlatni tok Distillery

Destileriju Tok iz Kruševca osnovao je Ljubomir Urošević, vodeći tehnolog Prokupca kroz više decenija. Ljubomir je kreirao čuvene šljivovice Manastirku i travaricu Stomakliju, koje su prodane u desetinama miliona litara. Nakon penzionisanja, Ljubomir je nastavio da se bavi stručnim radom u sopstvenoj proizvodnji. Njegov sin Ivan je vrlo aktivan na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu i kao savetnik mnogim proizvođačima rakije u Srbiji. Njihova mala porodična destilerija proizvodi ograničene količine vrhunske šljivovice. Njihove rakije postale su standard i putokaz u proizvodnji rakije, starenju, aromi, složenosti ukusa i pijenju.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Proizvođači