Lozovača Anteria Tamjanika

23.24€ PDV 25% ukljucen

Lokacija proizvoda: EU, Hrvatska

 
 

 

 

0.7 l, 40% alc.

Bezbojna rakija destilovana od prevrelog grožđa sa izraženim i veoma prijatnim bukeom grožđa Tamjanika sorte.

Destilerija Artisani je ovom prilikom pomešala tri autohtone srpske sorte grožđa: Tamjaniku, Muskat i Hamburg. Rakija se posle desitlacije čuva u prohromskim kazanima u konstantnim uslovima. Na ovaj način njena najvažnija osobina, miris, ostaje sačuvan i tako dominira ovom rakijom.

 

Grozđe bure za rakiju stara Rakija Čaša za rakiju Rladna rakija Rakija kao Aperitiv
 

about brandy Najbolja rakija 4 / 5
Morate biti oprezni sa ovom rakijom. Veoma mi se sviđa! Njen osvežavajući miris osvaja grlo i zahteva da je pijem sve više i više ...

 

Artisani Distillery

Destilerija Artisani nalazi se u predelu centralne Srbije, u Velikom Kupcima, nedaleko od Kruševca. Ovo je porodična destilerija gde se četvrta generacija bavi tradicionalnom proizvodnjom rakije koja je prepoznata kao “jedinstvena, prirodna i stvarna”. Plodna zemlja i prirodni način prerade voća u ovoj oblasti Srbije obezbeđuju sirovine od kojih Artisani nastavlja da stvara umetnost i proizvodi aromatičnu voćnu rakiju. Destilisana rakija se isključivo čuva u hrastovim buradima. Stoga je glavni potpis Artisanijevog proizvoda boja rakije kao i intezivna aroma, miris i okus rakije.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian

0 proizvoda

Proizvođači