18.49€

Lozovača Simex 40%


ima na lageru
Lozovača Simex 40%
 
 

 

 

1 l, 40% alc.

Kristalno bistra rakija bez ukusa. Rakija lozovača se destiluje iz zrelog grožđa. Iz grožđa se uklanjaju semenke kako bi se izbegla gorčina. Drobljenje voća prouzrokuje da fermentacija počne za nekoliko sati

Alkohol se rađa isključivo iz voća. Voće prolazi kroz proces fermentacije obično 3 nedelje. Ne dodaju se veštački aditivi. Masa fermentisanog voća se zatim destiliše, obično u posudama za destilaciju zapremine 100 l. Fermentirana masa se zagreva u posudi za destilaciju i oslobađaju se alkoholne pare. Isparavanje alkohola se zatim hladi i postaje tekuće rakije. Rakija se čuva u buradima, ponekad već decenijama. Voćni sastojci koji su zagrejani i pretvoreni u pare, a zatim ponovo pretvoreni u tečnost, moraju se smiriti.

 

Grozđe bure za rakiju Sveža Rakija Čaša za rakiju Rladna rakija Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Dobra rakija 2 / 5
Masovno flaširana. Grubog ukusa i pomaloo čudnog mirisa.

 

Simex Distillery

Jedan od najvećih proizvođača rakije Simex Subotica je osnovan 1991. godine. U proizvodnom programu ima preko 60 različitih brendova alkoholnih pića, kao što su rakija od šljiva i grožđa i likeri. Zrelo voće se destiluje u velikim kapacitetima koristeći modernu tehnologiju. Tehnološki procesi su u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima. Kontrole konstantnog kvaliteta se izvode u ISO i TUV sistemu.

 

 
18.49€
Nazad
Trenutno gledate: Lozovača Simex 40%