Vrhunsko marelično žganje Stara pesem starano 7 let

45.49€ 25% z DDV

Lokacija izdelka: EU, Hrvaška

 

 

 

0,70 l, 40% alc.

Žganje rahlo hrastove barve, ročno pridelano iz vrhunskih zrelih marelic, zorjenih v sodu 7 let, harmonično in pitno.

Za ročno pridelavo tega vrhunskega sadnega žganja se uporabljajo izključno marelice na vrhuncu zrelosti. Marelice pustimo fermentirati in jih nato dvojno destiliramo po tradicionalnem postopku. Pusti se starati v hrastovem sodu, da dobi učinek vanilijevega balzama in blago barvo. Po tem se 7 let stara v nerjavnem jeklu do popolnega zorenja. Ravnovesje nežne arome marelice in zapeljivega sadnega vonja. Pušča vtis žlahtnega žganja.

 


about brandy strongly recommended 5 / 5
Na prvi pogled izgleda obetavno, steklenička in dizajn. In vaš prvi požirek dokazuje prvi vtis. Jedla sem ga kot digestiv s pecivom. Najboljši s sadnimi tortami, brez čokolade. Potem pokaže svoj čudovit temperament stare dame.

 

Stara pesma Distillery

Družina Ilić že stoletja živi na pobočju gore Tare v zahodni Srbiji. Šljivovico v njihovem gospodinjstvu pečejo že od nekdaj. Sodobna generacija je svoje žganje v spomin na prednike ponosno poimenovala "Stara pesem". Naši lastni sadovnjaki so blagoslovljeni s popolno klimo za gojenje sadja. Vsa njihova žganja destilirajo in ustekleničijo na posestvu, zorijo v lastnih kleteh. Tudi sode izdelujejo iz hrasta z lastnega posestva. Družinska proizvodnja v pravem pomenu besede.

 

 
Valute
Jeziki
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Proizvajalci