16.08€

Orahovac Anteria


1 kom. na lageru
Orahovac Anteria
 
 

 

 

0,5 l, 24% alc.

Orahovac Anteria je jedinstvena tradicionalna kombinacija pažljivo odabranih plodova mladog oraha i starih vinskih destilata. Liker ima specifičan miris i okus, malo gorak ali i dalje veoma ukusan.

Ovaj liker se priprema od nezrelih, zelenih plodova oraha. Orahov liker se vekovima koristi u narodnoj medicini kao prirodni lek za poremećaje štitnjače i gastrointestinalnog trakta. Recept za njegovu proizvodnju mogao bi se naći u spisima drevnih manastira i zapisima drevnih travara.

 

liker bure za rakiju stara Rakija Časa za rakiju zagasita boja Rakija sobna temperatura Rakija kao Aperitiv
 

about brandy Najbolja rakija 4 / 5
Najbolje pijete rashlađen liker, na temperaturi od 0 do 5 stepeni. Odličan je okus kada se pomeša sa hranom i bezalkoholnim pićima.

 

Artisani Distillery

Destilerija Artisani nalazi se u predelu centralne Srbije, u Velikom Kupcima, nedaleko od Kruševca. Ovo je porodična destilerija gde se četvrta generacija bavi tradicionalnom proizvodnjom rakije koja je prepoznata kao „jedinstvena, prirodna i stvarna“. Plodna zemlja i prirodni način prerade voća u ovoj oblasti Srbije obezbeđuju sirovine od kojih Artisani nastavlja da stvara umetnost i proizvodi aromatičnu voćnu rakiju. Destilisana rakija se isključivo čuva u hrastovim buradima. Stoga je glavni potpis Artisanijevog proizvoda boja rakije kao i intezivna aroma, miris i okus rakije.

 

 
16.08€
Nazad
Trenutno gledate: Orahovac Anteria