Pivo

Pivo limenke paketi
24 x Jelen pivo

        Svjetlo pivo prepoznatljive arome, uz ugodnu gorčinu, daje jedinstveni osvježavajući okus Jelen piva, koji je omiljeni izbor svih ljubitelja kvalitetnog lagera. Pivo Jelen poslužuje se na temperaturi od 3 do 5 ° C kako bi se održala puna kvaliteta, kao kad je izašla iz pivovare.

197.13HRK

24 x Karlovačko pivo

        Karlovačko je poznato pivo u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, potpisni proizvod Karlovačke pivovare, koja se nalazi u Karlovcu. Tradicija proizvodnje piva u pivovari seže u davnu 1854. godinu. Novo razdoblje u poslovanju pivovare, koja se tada zvala Karlovačka pivovara, počinje 2003. godine, tada je Heineken, najinternacionalniji proizvođač piva, postao vlasnik Karlovačke pivovare.

281.91HRK

24 x Laško Zlatorog pivo

        Zlatorog je svjetlo pivo specifičnog okusa, bogate pjene i karakteristične gorčine, što je postižemo korištenjem svjetski poznatih slovenskih sorti hmelja. Uz korištenje najboljih sirovina i najnovijih tehničkih dostignuća priprema se prema tradicionalnoj recepturi, koja nije mijenjana desetljećima.

270.14HRK

24 x Nikšićko pivo

        Nikšićko pivo datira od 1896 godine. Za sobom ima više od jednog vijeka pivarske tradicije i majstorstva. Brojne medalje osvojene na raznim svjetskim natjecanjima, potvrđuju nesumnjivu kvalitetu ovog piva, tako da ne čudi da ono predstavlja omiljeni pivski brend na našem tržištu. Pravi se od planinskog ječma , tvrde planinske vode i gorkog iznimno aromatičnog hmelja.

284.29HRK

24 x Sarajevsko pivo

        Sarajevsko je svjetlo lager pivo sa izrazitom kristalnom bistrinom i ugodnom, plemenitom gorčinom. Sadrži oko 4,9 % alkohola, a sadržaj ekstrakta je 11,8 %.

195.56HRK

24 x Staropramen premium pivo

        Ugodno britak i zaokružen okus prava je nagrada za vaše nepce kojeg prvo nagrađuje ugodnim okusom slada, a potom završnom nježnom gorčinom. Staropramen pivo istinska je legenda Praga – grada koji zna sve o pravom uživanju i dobrom pivu. Poslušajte priče koje će vam Staropramen ispričati – priče o dobro proživljenom životu. Staropramen – okusi užitak iz Praga.

284.29HRK

24 x Union pivo

        Pun ukus, srednja gorčina, prijatna žestina i sjajna zlatna jantarna boja pružaju ugodan gastronomski doživljaj Union svijetlog piva.

199.21HRK

Prikazujem 1 od 7 (od 7 proizvoda)
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svensk Slovenian
Proizvođači