Pivo

Kupite pivo | Limenke piva iz eks Jugoslavije.
24 x Nektar pivo

        Koristeći samo najbolje sastojke i originalni recept iz 1873. godine, Nektar je pravi dragulj za ljubitelje piva. Jedinstveni okus i kvalitet predstavljeni su simboličkim imenom Nektar, pićem olimpijskih bogova. Nektar pivo je najprepoznatljiviji brend Banjalučke pivare. Nektaru je dodijeljen status Supebranda na tržištu Bosne i Hercegovine. Ovo je još jednom potvrdilo da je ime Nektar pozicionirano među vodeće brendove u BiH.

28.21€

36 x Jelen pivo

        Svetlo pivo prepoznatljive arome koja je praćena prijatnom gorčinom daju jedinstven osvežavajući ukus Jelen Piva koje je omiljeni izbor svih ljubitelja kvalitetnog lagera. Jelen Pivo se služi na temperaturi od 3 do 5 C° kako bi zadržalo pun kvalitet, kao kad je izašlo iz pivare.

51.48€

36 x Karlovačko pivo

        Karlovačko pivo je jedno od najpoznatijih u Hrvatskoj i glavni brand Karlovačke pivare, gde se pivo proizvodi od 1854. godine. Pivara je deo grupe Heineken od 2003. godine. Lager Karlovačko svetlo pivo se izvozi širom sveta i već je nagrađeno sa četiri zlatne medalje "Monde Selection" 2004. godine.

56.76€

prikazani Pordukti: 1 do 3 (od 3 ukupno)
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Proizvođači