Pivo

Kupite pivo | Limenke piva iz eks Jugoslavije.
24 x Jelen pivo

        Svetlo pivo prepoznatljive arome koja je praćena prijatnom gorčinom daju jedinstven osvežavajući ukus Jelen Piva koje je omiljeni izbor svih ljubitelja kvalitetnog lagera. Jelen Pivo se služi na temperaturi od 3 do 5 C° kako bi zadržalo pun kvalitet, kao kad je izašlo iz pivare.

34.32€

24 x Karlovačko pivo

        Karlovačko pivo je jedno od najpoznatijih u Hrvatskoj i glavni brand Karlovačke pivare, gde se pivo proizvodi od 1854. godine. Pivara je deo grupe Heineken od 2003. godine. Lager Karlovačko svetlo pivo se izvozi širom sveta i već je nagrađeno sa četiri zlatne medalje "Monde Selection" 2004. godine.

37.84€

24 x Nektar pivo

        Koristeći samo najbolje sastojke i originalni recept iz 1873. godine, Nektar je pravi dragulj za ljubitelje piva. Jedinstveni okus i kvalitet predstavljeni su simboličkim imenom Nektar, pićem olimpijskih bogova. Nektar pivo je najprepoznatljiviji brend Banjalučke pivare. Nektaru je dodijeljen status Supebranda na tržištu Bosne i Hercegovine. Ovo je još jednom potvrdilo da je ime Nektar pozicionirano među vodeće brendove u BiH.

28.21€

24 x Sarajevsko pivo

        Sarajevsko je svetlo lager pivo sa izrazitom kristalnom bistrinom i ugodnom, plemenitom gorčinom. Sadrži oko 4,9 % alkohola, a sadržaj ekstrakta je 11,8 %.

26.25€

24 x Union pivo

        Pun okus, srednja gorčina, prijatna žestina i sjajna zlatna boja ćilibara pružaju prijatan gastronomski doživljaj Union svetlog piva.

26.74€

24 x Laško Zlatorog pivo

        Zlatorog je svetlo pivo specifičnog okusa, bogate pene i karakteristične gorčine, koja se postiže upetrobom svetski poznatih slovenačkih sorta hmelja. Upotrebom najboljih sirovina i najnovijih tehničkih dostignuća, priprema se po tradicionalnoj recepturi koja se decenijama nije menjala.

36.26€

24 x Nikšićko pivo

        Nikšićko pivo datira od 1896 godine. Za sobom ima više od jednog veka pivarske tradicije i majstorstva. Brojne medalje osvojene na raznim svetskim takmičenjima, potvrđuju nesumnjivu kvalitetu ovog piva, tako da ne čudi da ono predstavlja omiljeni pivski brend na našem tržištu. Pravi se od planinskog ječma, tvrde planinske vode i gorkog aromatičnog hmelja.

38.16€

24 x Staropramen premium pivo

        Stvoren je sa jednim ciljem, da kroz svaki gutljaj dočara svetu jedinstven duh Praga. Prijatan ukus karakteriše izraženo bogatstvo arome, nežan ukus slada, i blaga nota gorčine. Svetlo pivo Staropramen spada u istinske legende Praga.

38.16€

prikazani Pordukti: 1 do 8 (od 8 ukupno)
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Slovenian

0 proizvoda

Proizvođači