Returpolitik

Køber udøver retten til at returnere varerne og reklamationer i overensstemmelse med bestemmelserne i forbrugerbeskyttelsesloven (Narodne novine nr. 41/2014). Returfristen er 30 dage fra datoen for ordren. Køberen har ret til at returnere de købte varer. Køberen behøver ikke at forklare hvorfor. Når tastebrandy kontrollerer de returnerede varer og finder, at de er i tilfredsstillende stand, returneres det beløb, der tidligere er opkrævet fra køberens kreditkort / konto, til kortet / betalingskontoen.

Returadressen er: Nova logistika, Eugena Kvaternika 69, 32000 Vukovar, Kroatien.

Køberen betaler for leveringen af returpakken, uanset om returret sker fra Kroatien eller fra resten af EU.


Annullering af ordre - Skriftlig kundeklage

Hvis køberen allerede har betalt for de bestilte produkter, og produkterne ikke har forladt vores lager (kureren afhentede dem ikke), betragter vi dette som en annullering af ordren. Det er nok for køberen at informere os om sit ønske om at annullere ordren på e-mail office@tastebrandy.com. Vi refunderer hele ordren til kortet/ betalingsordren fra det tidspunkt ordren blev betalt. Det er ikke nødvendigt at angive grunden til annullering af ordren.

I tilfælde af købers utilfredshed med sælgers tjenester, kan en skriftlig klage sendes med anbefalet post til adressen Nova logistika d.o.o., Duga 55, 32000 Vukovar eller via e-mail office@novalogistika.hr. Hvis Køber ønsker at indgive en klage inden for persondatabeskyttelse, kan han gøre det samme via samme e-mailadresse.

Valutaer
Sprog
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian

0 varer

Producenter

Der er i øjeblikket ingen produktanmeldelser