3 x Rakia slivovits Pruna Premium

942,94kr 915,38kr Moms 25% inkl.

Produktplats: EU, Kroatien

 
 

 

 

0.7 l, 41% alc.

Denna rakia har fyllig smak, den är balanserad och komplex slivovits av högsta kvalitet. Den har gul färg och den har lagrats på ekfat i 5 år.

Mogna plommon destilleras i strikt kontrollerad destillationsprocess och de lagras på ekfat i några år. I slutet av lagringsprocess lagras den med torkade plommon. På det sättet får den mild sötma.

 

plums Brandy wood barrel old brandy brandy glass golden yellow cold Brandy Aperitiv and Digestive drink
 

about brandy strongly recommended 5 / 5
Ganska behaglig slivovits, ovanlig och originell för serbiska tillverkare. Den är inte obehaglig eller sur. Den är dryckbar och behaglig, så behaglig att du vill dricka mer.

 

Destilleri Pruna är ett litet familjeägt destilleri med unika och förstklassiga drycker och det är beläget i östra Serbien. Destilleri ägs av familjen Ilic sedan 1934. Pruna tillverkar manuellt fruktbrännvin som har unik smak, sofistikerade viner och hemmagjord gin. Deras alkohol har fyllig smak, varje klunk är unik och sprider värmen genom hela kroppen. Frukter av bästa kvalitet och mognad odlas på egna fruktodlingar, destillationsprocess är modern och strikt kontrollerad och kraft anpassas till typ av fruktbrännvin. De väljer och konserverar fat försiktigt så att rakia kan få specifik och unik smak. Kvalitet på lagringsprocess kontrolleras varje dag. Således tillverkar de riktiga mästerverk.

 

 

YDu kanske också gillar...

Valutor
Språk
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian

0 produkter

Tillverkarna