Rakia av plommon Byzantium

188,37kr Moms 25% inkl.

Produktplats: EU, Kroatien

 
 

 

 

0,7 l, 43% alc.

Slivovitz plommonbrandy av högsta kvalitet från västra Serbien lagrad i 5 år på ekfat.

Denna konjak kräver endast plommon av högsta kvalitet i full mognad från egna fruktträdgårdar, kontrollerade och odlade. Flera arter av plommonfrukt används för slivovitzen för att få en balanserad arom. Åldrande i minst 5 år gör det smidigt, utan någon skarphet. Suverän smak av slivovitz.

Byzant Slivovitz är gjord av tre olika arter av plommonbrännvin: "Cacanska rodna", "Cacanska rana" och "Cacanska lepotica". Var och en av dem destilleras och åldras separat. Efter 5 år blandas de i unika bysanta Slivoivtz, enligt förhållandet som beror på deras kvalitet och smak.

 

plums Brandy wood barrel old brandy brandy glass tawny cold Brandy Aperitiv and Digestive drink
 

about brandy strongly recommended 5 / 5
Utmärkt. Lagom mild och tillräckligt stark på samma gång. Det verkar som att åldrandet lugnar ner den livliga och lekfulla serbiska frukten. Plommon är en djävul. Men bara om du kapitulerar... Förutom att den är aperitiv normalt, kan den här drickas som matsmältningskanal också på grund av dess smidighet.

 

Vojvoda Distillery

"Producerad och åldrad av ett litet familjeägt destilleri från västra Serbien. Många års erfarenhet och tradition visar att bra konjak endast destilleras av god frukt. "

 

 
Valutor
Språk
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Tillverkarna