Rakia av williamspäron Pruna Premium

26.81€ Moms 25% inkl.

Produktplats: EU, Kroatien

 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Naturligt fruktbrännvin med gul färg destilleras av mogna williamspäron och det är rikt på fruktsmak, behagligt och balanserat.

Det jäses i tre veckor och sedan destilleras på ekfat i några år. Utpräglad doft av päron kommer från eteriska oljor av frukter, denna rakia är utan konstgjorda tillsatser.

 


about brandystrongly recommended 5 / 5
En av de bästa fruktbrännvinerna av päron jag har provat. Du kan känna igen rakia av williamspäron tack vare dess doft, även om du blundar och inte vet vilken sort av rakia är framför din näsa. Prova den!

 

Destilleri Pruna är ett litet familjeägt destilleri med unika och förstklassiga drycker och det är beläget i östra Serbien. Destilleri ägs av familjen Ilic sedan 1934. Pruna tillverkar manuellt fruktbrännvin som har unik smak, sofistikerade viner och hemmagjord gin. Deras alkohol har fyllig smak, varje klunk är unik och sprider värmen genom hela kroppen. Frukter av bästa kvalitet och mognad odlas på egna fruktodlingar, destillationsprocess är modern och strikt kontrollerad och kraft anpassas till typ av fruktbrännvin. De väljer och konserverar fat försiktigt så att rakia kan få specifik och unik smak. Kvalitet på lagringsprocess kontrolleras varje dag. Således tillverkar de riktiga mästerverk.

 

 
Valutor
Språk
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Slovenian

0 produkter

Tillverkarna