Rakia av williamspäron Symfoni

25.11€ Moms 25% inkl.

Produktplats: EU, Kroatien

 
 

 

 

0,75 l, 40% alc.

Färglös rakia av williamspäron av högsta kvalitet destilleras av jästa päron och har karakteristisk fruktig doft, mycket dryckbar och med behaglig arom.

Denna rakia är gjord på aromatiska williamspäron som är päronsort av högsta kvalitet. Denna rakia av williamspäron har utpräglad fruktarom. Den har lagrats i kopparbehållare av rostfritt stål innan buteljeras.

 

pear Brandy barrel old brandy brandy glass cold Brandy Aperitiv drink
 

about brandy recommended 4 / 5
Om du blundar och ingen har sagt dig vad du ska dricka ska du veta att det gäller rakia av päron. Arom som williamspäron har är mycket utpräglad att du inte kan missa. Prova den! Den är ganska behaglig. Jag tyckte mycket om den.

 

Ett litet familjedrivet destilleri med högkvalitativa brännvin, detta är i ett nötskal definitionen av källaren Skerlic. Beläget i Toplica, i den centrala delen av Serbien-Sumadija. Regionen är känd för sina milda sluttningar, gynnsamt klimat och naturligtvis, dess berömda plommonbrännvin. Källaren Skerlic tillverkar fruktbrännvin från egna fruktträdgårdar. Familjens överhuvud ansvarar för den viktigaste aktiviteten: brännvinets mognad i familjens källare. ”Vi tillverkar brännvin som sprider värme i kroppen” säger han.

 

 
Valutor
Språk
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Slovenian
Tillverkarna