Rakija od dunja Anteria

27.21€ PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Rakija od dunja Anteria je destilirana od poznatih zlatnožutih dunja. Pažljiv odabir dunja daju lijep miris voća i čine ovu rakiju tako pitkom i punom. Nedostatak bilo koje boje dodane ovoj rakiji potvrđuje njezinu čistoću.

Srbija zauzima prvo mjesto kao proizvođač dunja u Europi i među deset najvećih proizvođača je ovog voća u svijetu. Dunja je plod s malim postotkom šećera, pa je važno ne pokupljati plodove prerano.

 

	dunja		drveno bure za rakiju		stara Rakija		Veoma hladna RAKIJA		Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy 	Najbolja rakija		4 / 5
Citrusni miris dunja oživljava okus rakije. Rakija od dunja Anteria je prekrasan način da dodate toplinu u hladne zimske dane i duge noći.

 

Artisani Distillery

Destilerija Artisani nalazi se u slikovitom krajoliku središnje Srbije, u mjestu Veliki Kupci nedaleko od Kruševca. Ovo je obiteljsko gospodarstvo, a četvrta generacija uključena je u tradicionalnu proizvodnju rakije koja je prepoznata kao "jedinstvena, prirodna i stvarna". Plodna zemlja i prirodni način obrade voća na ovom području Srbije osiguravaju sirovine od kojih Artisani nastavlja stvarati umjetnost i proizvoditi rakiju aromatičnog plodnog spektra. Destilirana rakija isključivo se čuva u hrastovim bačvama. Stoga je glavni potpis Artisanijevog proizvoda izgled (boja), profinjeni dodir nepca proisteklog od intenziteta aroma, mirisa i okusa.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Slovenian

0 proizvoda

Proizvođači