28.90€

Rakija dunja Krunska ekskluziv


6 kom. na lageru

Lokacija: Hrvatska
PDV 25% uključen
Rakija dunja Krunska ekskluziv
 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Rakija dunjevača Krunska je destilirana od dunja vrhunskog kvaliteta koji čine ovu rakiju tako pitkom, dok odležavanje u hrastovim bačvama daju impresivnu žutu boju.

Ova dunjevača je destilirana od poznatih vrsta dunja koje rastu u regiji Središnje Srbije, poznato područje po proizvodnji dunja visoke kvalietete. Dvostrukom destilacijom na tradicionalan način dobijamo dunjevaču izuzetnog kvaliteta i arome.

 

dunja drveno bure za rakiju stara Rakija Čaša za Rakiju Zlatno Žuta Rladna rakija Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Prema staroj srpskoj tradiciji, dunja je simbol ljubavi, sreće i plodnosti! Takođe, Srbija je najveći proizvođač dunja u Evropi i među deset najvećih proizvođača ovog voća u svetu. Izuzetna rakija!

 

 

Krunska

Destilerija Kosjerka se nalazi u selu Gajevi, nadomak Kosjerića, na porodičnom imanju Damjanovića. Ko je jednom dolazio u ovaj kraj morao je primetiti da je šljiva, jedna od najrasprosranjenijih voćki. Danas Krunska rakija ima tri vrste voćne rakije: šljiva, kajsija i dunja. Sve tri vrste rakije su dobitnici mnogih nagrada. Osim toga, Krunska rakija je prepoznatljiva na tržištu, ne samo po svojoj prekrasnoj zlatnoj boji i jedinstvenom ukusu, već i po svojoj zlatnoj „kruni“ koja je utisnuta na etiketi svake flaše.

 

 
28.90€
Nazad