Rakija dunjevača Anteria Premium ograničeno izdanje

trenutno nema na lageruLokacija: Hrvatska
PDV 25% uključen
Rakija dunjevača Anteria Premium ograničeno izdanje
 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Rakija dunjevača Anteria Premium se destiliše iz dve čuvene zlatne dunje uzgojene u blizini Vranja i Leskovca. Pažljiva selekcija dunja daje rakiji lep miris i čini je tako pitkom, dok sazrevanje u hrastovim buradima daje impresivnu žutu boju koja nosi potpis Artisani.

Srbija zauzima prvo mesto kao proizvođač dunje u Evropi i spada među deset najvećih proizvođača ovog voća u svetu. Dunja je voće sa niskim sadržajem šećera, pa je važno da se plodovi ne skupljaju prerano. Rakija od destilovane dunje se skladišti u hrastovim buradima, dajući joj impresivnu zlatnu boju i blagi voćni miris.

 

dunja Brandy wood barrel Veoma Stara RAKIJA Čaša za Rakiju Zlatno Žuta Rladna rakija Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Ova rakija je simbol ljubavi, sreće, plodnosti, inteligencije, lepote, izdržljivosti i održivosti. Odlična rakija!

 

Artisani Distillery

Destilerija Artisani nalazi se u predelu centralne Srbije, u Velikom Kupcima, nedaleko od Kruševca. Ovo je porodična destilerija gde se četvrta generacija bavi tradicionalnom proizvodnjom rakije koja je prepoznata kao „jedinstvena, prirodna i stvarna“. Plodna zemlja i prirodni način prerade voća u ovoj oblasti Srbije obezbeđuju sirovine od kojih Artisani nastavlja da stvara umetnost i proizvodi aromatičnu voćnu rakiju. Destilisana rakija se isključivo čuva u hrastovim buradima. Stoga je glavni potpis Artisanijevog proizvoda boja rakije kao i intezivna aroma, miris i okus rakije.

 

 

trenutno nema na lageru

Nazad
Kupci koji su kupili ovaj proizvod, kupili su i sledeće proizvode:
Malinovača Kopaonik
Malinovača Kopaonik
Viljamovka Stara Sokolova
Viljamovka Stara Sokolova
Viljamovka Anteria Exclusive
Viljamovka Anteria Exclusive