Rakija od jabuke Pruna Single Barrel

574,69kr PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0.7 l, 42% alc.

Apsolutni šampion premium kalvadosa destiliranog od nekoliko vrsta soka od zrele jabuke, bogatog i skladnog okusa.

Četiri su vrste jabuka koje se kombiniraju u proizvodnji ovog vrhunskog kalvadosa. Kada su jabuke u punoj zrelosti, sok im se iscijedi i ostavlja da fermentira. Pruna calvados odležava u bačvama od portugalskog hrasta, što mu daje dubok i složen okus.

 

Jabuka Brandy wood barrel old brandy brandy glass golden yellow cold Brandy Aperitiv and Digestive drink
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Vau! Veoma složeno piće sa izuzetno izraženom aromom. Zahtijeva da budete veoma koncentrirani kada ga pijete, da ne propustite nijedan njegov miris.

 

Destilerija Pruna je mala obiteljska destilerija jedinstvenih i vrhunskih pića smještena u istočnoj Srbiji. Destilerija je u vlasništvu obitelji Ilić od 1934. Pruna ručno proizvodi voćnu rakiju jedinstvenog okusa, sofisticirana vina i domaći džin. Njihov je alkohol punog okusa, svaki gutljaj je jedinstven i širi toplinu po tijelu. Plodovi najbolje kvalitete i zrelosti uzgajaju se u vlastitim voćnjacima, postupak destilacije je moderani strogo kontroliran, a snaga prilagođena vrsti voćne rakije. Bačve su pažljivo odabrane i konzervirane kako bi rakija dobila specifičan i jedinstven okus. Kvaliteta procesa starenja svakodnevno se prati. Stoga se u ovoj destileriji proizvode prava remek-djela.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači