14.82€

Rakija klekovača Patrijaršija


1 kom. na lageru

Lokacija: Hrvatska
PDV 25% uključen
Rakija klekovača Patrijaršija
 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

Klekovača je jedna od najpopularnijih srpskih voćnih rakija napravljenih kao savršena prirodna mešavina šljivovica i kleke.

Ova rakija nudi kristalno čist ukus sa snažnom završnom obradom. Tradicija proizvodnje voćne rakije u Srbiji je stara preko 500 godina i poznato je da su bobice kleke vekovima jedna od omiljenih biljaka u narodnoj medicini. Medicinski kodeks manastira Hilandar iz 13. veka je skripta o ovoj lekovitoj biljci.

 

Šljiva drveno bure za rakiju stara Rakija Čaša za Rakiju Zlatno Žuta Rakija sobna temperatura Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Najbolja rakija 4 / 5
Poslužite se ovom rakijom pre svakog ukusnog jela ili u koktelima kao aperitiv

 

Patriarchal basement in Sremski Karlovci

Sremski Karlovci su malo mesto na obroncima Fruške gore, nedaleko od Novog Sada i starog grada Petrovaradina. Ovo mesto fascinira svakog posetioca od prvog trenutka. Prirodne lepote, istorija, kulturne znamenitosti, spokoj i monaška tišina ovog malog grada, kao i proizvodnja vina i rakije poznati vekovima u patrijaršijskom podrumu u Sremskim Karlovcima. Danas, na ovom prelepom mestu, monasi kao vlasnici baštine nastavljaju da čuvaju staru tradiciju u proizvodnji najkvalitetnijih vina i rakije.

 

 
14.82€
Nazad