Rakija Šljivovica ANTERIA GOLD 10 godina starosti

£119.43 PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0,7 l, 40% alc.

• Rakija zlatno žute boje destilirana od šljive “požegače”, 10 godina odležala u ručno izrađenim hrastovim bačvama

• Odabir najboljih destilata

• Rafinirana rakija, osjeća se jak intenzitet arome šljiva 

• Tradicionalni način proizvodnje uz primjenu suvremene tehnologije 

Rakija zlatno žute boje destilirana od šljive "požegače" i deset godina čuvanih u ručno izrađenim hrastovim bačvama, pruža "jedinstveno, prirodno i stvarno" iskustvo potpisano četvrtom generacijom obitelji okupljenih oko poslovanja rakije u Artisani Destileriji.

 

Šljiva Brandy wood barrel Veoma Stara RAKIJA Časa za rakiju zagasita boja Rladna rakija Rakija kao Aperitiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Tijekom posljednjih 60 godina Distilerija Artisani iz Kruševca uspješno iznenađuje sva naša osjetila uz samo jednu malu kapljicu šljivovice. Destilirana od šljive "požegače " koja je pronašala slavu među poznatim šljivama širom svijeta. Artisani je dodatno "zlatnim" dodirom tom proizvodu osigurao prvo mjesto među poznatim rakijama.

 

Artisani Distillery

Destilerija Artisani nalazi se u slikovitom krajoliku središnje Srbije, u mjestu Veliki Kupci nedaleko od Kruševca. Ovo je obiteljsko gospodarstvo, a četvrta generacija uključena je u tradicionalnu proizvodnju rakije koja je prepoznata kao "jedinstvena, prirodna i stvarna". Plodna zemlja i prirodni način obrade voća na ovom području Srbije osiguravaju sirovine od kojih Artisani nastavlja stvarati umjetnost i proizvoditi rakiju aromatičnog plodnog spektra. Destilirana rakija isključivo se čuva u hrastovim bačvama. Stoga je glavni potpis Artisanijevog proizvoda izgled (boja), profinjeni dodir nepca proisteklog od intenziteta aroma, mirisa i okusa.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači