Rakija šljivovica Bizant

170,82kr PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0,7 l, 43% alc.

Rakija šljivovica izuzetne kvalitete iz Mačve koja je odležala pet godina u hrastovoj bačvi.

Za ovu rakiju potrebno je najkvalitetnije voće proizvedeno u vlastitim voćnjacima, pod budnim nadzorom proizvođača. Proizvodi se iz nekoliko različitih sorti šljiva, što omogućuje uravnoteženu aromu. Odležala je pet godina u hrastovoj bačvi, što je čini pitkom, dovoljno mekanom i ugodnom.

Šljivovica Bizant sastoji se od 3 različite rakije dobijene od sorti Čačanska rodna, Čačanska rana i Čačanska ljepotica. One odležavaju odvojeno 5 godina, a potom se sjedinjavaju u jedinstvenu šljivovicu Bizant u omjeru koji zavisi od njihovog kvaliteta.

 

Šljiva drveno bure za rakiju stara Rakija Časa za rakiju zagasita boja Rladna rakija Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Izvanredno. Dovoljno blaga i dovoljno oštra u isto vrijeme. Izgleda da u odležavanju leži tajna smirenja razigranog voća. Možete je piti i kao dižestiv.

 

Vojvoda Distillery

Proizvedeno u maloj obiteljskoj destileriji Momirovića iz Svileuve. Dugogodišnje iskustvo i tradicija ove destilerije pokazuju da se dobra rakija proizvodi samo od dobrih plodova.”Nema dobre rakije bez dobrog voća” je moto ove destilerije. Nadmorska visina iznad 200 metara i položaj voćnjaka u Svileuvi čine idealne uvjete za proizvodnju dobre rakije. Ideja da se rakija pokazuje svijetu oduvijek je rasla te je 2005. godine ugledala svjetlost dana, hvaleći se svojim ukusom i imenom Vojvoda.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači