Rakija šljivovica Pruna Single Barrel francuski hrast Nadalie

598.11HRK PDV 25% ukljucen

Lokacija proizvoda: EU, Hrvatska

 
 

 

 

0.7 l, 41% alc.

Remek delo zlatne šljivovice, blago i uravnotežene arome, odležala je u buradima od francuskog hrasta 6 godina. Ograničene serije.

Svaka boca je posebno registrovana i obeležena. Destilerija svake godine flašira oko 400 boca. Rakija odležava u hrastovim buradima od američkog hrasta Nadalie šest godina u mračnom podrumu pod konstantnom temperaturom. Cvetne note, zrelo žuto voće, vanilija, med, kokos su neke od senzacija na nepcu. Kompleksna je i duboka rakija, najbolja u popodnevnim ili večernjim satima u prijatnom društvu...

 

plums Brandy wood barrel Veoma Stara RAKIJA brandy glass golden yellow cold Brandy Aperitiv and Digestive drink
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Pomalo slatkasta rakija šljivovica, neobična za svoju vrstu. Uopšte nije blaga, ali pogađa onako kako bi trebalo da "udari" šljivovica. Izgleda da je više prilagođena za nepca zapadnih kupaca. Nema osećaja težine nakon što sam ispio više čašica nego što bih trebao. Zato je i volim.

 

Destilerija Pruna je mala porodična destilerija jedinstvenih i vrhunskih pića koja se nalazi u istočnoj Srbiji. Destilerija je u vlasništvu porodice Ilić od 1934. Pruna ručno izrađuje voćnu rakiju jedinstvenog ukusa, sofisticirana vina i domaći džin. Njihov alkohol je pun ukusa, svaki gutljaj je jedinstven i širi toplinu po celom telu. Voće najboljeg kvaliteta i zrelosti se uzgaja u vlastitim voćnjacima, postupak destilacije je moderan i strogo kontrolisan, a snaga prilagođena vrsti voćne rakije. Bačve su pažljivo odabrane i konzervirane kako bi dale rakiji specifičan i jedinstven ukus. Kvalitet procesa starenja kontroliše se svakodnevno. Stoga u ovoj destileriji se proizvode prava remek-dela.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači