Rakija šljivovica Pruna Single Barrel

552,90kr PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0.7 l, 41% alc.

Remek-djelo zlatne šljivovice, blage i uravnotežene arome, odležala u bačvama od srpskog hrasta 4 godine. Ograničena serija.

Svaka boca je posebno registrirana i označena. Destilerija svake godine puni oko 400 boca. Rakija odležava u hrastovim bačvama od srpskog hrasta četiri godine u mračnom podrumu pod stalnom temperaturom. Cvjetne note, zrelo žuto voće, vanilija, med, kokos neke su senzacije na nepcu. To je složena i duboka rakija, najbolja za popodne ili navečer u ugodnom društvu ...

 

plums Brandy wood barrel stara Rakija brandy glass golden yellow cold Brandy Aperitiv and Digestive drink
 

about brandy Vrhunska rakija 5 / 5
Pomalo slatka šljivovica, neobična za svoju vrstu. Uopće nije blaga, ali pogađa na način na koji bi šljivovica trebala "udarati". Čini se da je prilagođenija nepcima zapadnih kupaca. Nema osjećaja težine nakon što san popio više čašica nego što bih trebao. Zato je i volim.

 

Destilerija Pruna je mala obiteljska destilerija jedinstvenih i vrhunskih pića smještena u istočnoj Srbiji. Destilerija je u vlasništvu obitelji Ilić od 1934. Pruna ručno proizvodi voćnu rakiju jedinstvenog okusa, sofisticirana vina i domaći džin. Njihov je alkohol punog okusa, svaki gutljaj je jedinstven i širi toplinu po tijelu. Plodovi najbolje kvalitete i zrelosti uzgajaju se u vlastitim voćnjacima, postupak destilacije je moderani strogo kontroliran, a snaga prilagođena vrsti voćne rakije. Bačve su pažljivo odabrane i konzervirane kako bi rakija dobila specifičan i jedinstven okus. Kvaliteta procesa starenja svakodnevno se prati. Stoga se u ovoj destileriji proizvode prava remek-djela.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači