16.87€

Rakija šljivovica Patrijaršija


6 kom. na lageru

Lokacija: Hrvatska
PDV 25% uključen
Rakija šljivovica Patrijaršija
 
 

 

 

0,7 l, 45% alc.

Šljivovica iz Patrijaršijskog podruma je svetlo žuta rakija, veoma ukusna i uravnotežena sa blago razvijenom aromom šljive. Destilisana od poznatih srpskih šljiva, ova rakija daje specifičan spektar arome sa izraženim rezidualom.

Šljiva je jedan od prepoznatljivih srpskih zaštitnih znakova, a šljivovica se može smatrati srpskim nacionalnim pićem. Što se tiče kvaliteta šljiva, Patrijaršijski podrum u Sremskim Karlovcima nastavlja svoju vekovnu tradiciju proizvodnje vrhunskih vina i rakije, koristeći samo domaće voće iz Srbije. Pored toga odležavanje rakije u hrastovim buradima daje ovoj rakiji specifičan spektar voćnih mirisa.

 

	Šljiva		drveno bure za rakiju		stara Rakija		Časa za rakiju žuta boja		Rladna rakija		Rakija kao Aperitiv
 

about brandy 	Vrhunska rakija		5 / 5
Živa, mlada, polenta rakija, sa izuzetno naglašenim mirisom voća. Ova šljivovica ima specifičan okus, kao i svaka rakija iz Srbije.

Patriarchal basement in Sremski Karlovci

 

Sremski Karlovci su malo mesto na obroncima Fruške gore, nedaleko od Novog Sada i starog grada Petrovaradina. Ovo mesto fascinira svakog posetioca od prvog trenutka. Prirodne lepote, istorija, kulturne znamenitosti, spokoj i monaška tišina ovog malog grada, kao i proizvodnja vina i rakije poznati vekovima u patrijaršijskom podrumu u Sremskim Karlovcima. Danas, na ovom prelepom mestu, monasi kao vlasnici baštine nastavljaju da čuvaju staru tradiciju u proizvodnji najkvalitetnijih vina i rakije.

 

 
16.87€
Nazad
Kupci koji su kupili ovaj proizvod, kupili su i sledeće proizvode:
Vinjak Paun AA 10 godina
Vinjak Paun AA 10 godina
Rakija klekovača Patrijaršija
Rakija klekovača Patrijaršija
Rakija šljivovica Gorda
Rakija šljivovica Gorda
Rakija šljivovica Perun
Rakija šljivovica Perun