Rakija travarica manastir Žiča

15.52€ PDV 25% uključen

Lokacija proizvoda: Hrvatska

 
 

 

 

0.70 l, 42% alc.

Voćna rakija starila sa ljekovitim biljem, gorka i profinjena.

Ova rakija travarica je u osnovi lozovača ili jabukovača koja odležava sa raznim biljem. Ljekovito bilje i bure daruju joj tamnu boju, gustoću i određenu jačinu.

 

Rakija sa biljkama drveno bure za rakiju Sveža Rakija Čaša za rakiju Zeleno Žuta Rladna rakija Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy 	Najbolja rakija		4 / 5
Pomalo slatka, pomalo travnata. Ponekad imate osjećaj da pijete blagu rakiju, a ponekad, opet, osjetite miris pokošene livade u nosu. Ali vrlo je ugodna za piće.

 

Monastery Zica

 

Manastir Žiča Srpske pravoslavne crkve, smješten u centralnoj Srbiji (u blizini grada Kraljeva), slavi jubilej od 800 godina postojanja i neprekidnu misiju pravoslavne religije na ovom svetom mjestu. Manastir, zajedno sa crkvom sagradio je prvi kralj Srbije, Stefan Prvovenčani. Poznato je da je sedam kraljeva iz roda Nemanjića krunisano u ovom manastiru, a postoji zabilježeno narodno predanje da je za svakog od tih kraljeva otvaran po jedan ulaz u manastiru Žiča, kojim bi samo kralj prolazio, a koji bi odmah zatim bio zazidan. Manastir je uništen u 13. stoljeću, ali ga je početkom 14. stoljeća obnovio kralj Stefan Milutin. Danas u ovom mirnom ženskom samostanu, u ljubavi i molitvama žive i rade monahinje koje su ujedno i glavni "odgovorni" umjetnici za ljepotu, miris i ukus svih proizvoda Manstira.

 

 
Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian

0 proizvoda

Proizvođači