12.41€

Rakija travarica Simex


4 kom. na lageru

Lokacija: Hrvatska
PDV 25% uključen
Rakija travarica Simex
 
 

 

 

0.75 l, 40% alc.

Visoko kvalitetna šljivovica pomešana sa lekovitim biljem daju savršenu travaricu. Ova rakija je odlična kao aperitiv ili kao lek za ljude sa stomačnim problemima.

Mešavina šljivovice i lekovitog bilja jedan je od unikatnih proizvoda Balkana. Međutim, samo je nekoliko destilerija uspešno napravilo sjajan proizvod balansiranog ukusa, arome i jačine alkohola. Simex, kao jedna od vodećih kompanija na tržištu je sjajno uradila svoj posao sa ovom travaricom. Pored najkvalitetnije šljivovice ovo piće sadrži i žalfiju, nanu, pelen, miloduh, matičnjak, plod kleke i kantarion.

 

	Rakija sa biljkama		bure za rakiju		Sveža Rakija		Čaša za Rakiju Zlatno Žuta		Veoma hladna RAKIJA		Rakija kao Aperitiv i Digestiv
 

about brandy 	Kvalitetna rakija		3 / 5
Iako nisam ljubitelj travarica, moram priznati da je Simex odradio odličan posao sa svojom verzijom ovog legendarnog pića. Miris je očaravajući, ukus mek, a boja baš kakva treba da bude. Preporučujem je onima koji vole čašicu žestine, ali imaju problema sa varenjem i želucem. Takođe, ako cenite kvalitetnu čašicu hladne žestine, ne oklevajte.

 

	Simex Destilerija

Simex iz Subotice je jedan od vodećih srpskih proizvođača alkoholnih pića danas. Imaju širok asortiman od oko 40 voćnih rakija, likera i drugih pića osrednjeg kvaliteta koja se masovno proizvode.

 

 
12.41€
Nazad
Trenutno gledate: Rakija travarica Simex