18.77€

Rakija travklija Zarić


ima na lageru
Rakija travklija Zarić
 
 

 

 

1 l, 40% alc.

Travaklija je jedna jako kvalitetna travarica. Napravljena po tradicionalnom receptu na moderan način čini je delom umetnosti.

Destilerija Zarić donela nam je više kvalitetnih proizvoda, ali njihova travarica je posebno iskustvo. Boja ćilibara, flaša sa stabljikom lekovite trave donosi uzbuđenje na prvi pogled. Otvorena, flaša Travaklije širi opojan miris lekovitog bilja. Sjajan spoj različitih biljaka ublažava jaku notu šljivovice u svakom smislu. Ukus je bogat, ali na svoj način lagan i umirujuć. Najbolje je konzumirati na temperaturi od 12 stepeni pre ručka.

 

Rakija sa biljkama drveno bure za rakiju stara Rakija Čaša za rakiju Zeleno Žuta Rladna rakija Rakija kao Aperitiv
 

about brandy Kvalitetna rakija 3 / 5
Ako želite puno iskustvo kvalitetne rakije, dar za sva čula, Travaklija destilerije Zarić je rakija za vas. Očaravajući miris livade, pomešan sa šljivovicom daju rakiju boje ćilibara. Zaista nešto što želite od travarice. Povrh svega, u flaši je jedna stabljika, čisto da poboljša celokupan utisak.

 

zaric Distillery

bar code 8606008203034 Herbal Brandy Zaric
bar code 8606008203034

Destilerija Zarić je nastala na tradiciji i u prostoru nekadašnje čuvene destilerije rakije "Povlen", čija je davna slava poslednje dve decenije bledela do dolaska porodice Zarić. Velika finansijska ulaganja, posvećenost i želja da se u savremenom dobu na najbolji način spoje vrhunska tehnologija, savremena nauka, iskustvo i stara srpska tradicija, omogućili su da postignemo da stari "Povlen" zablista kao nova Destilerija Zarić, najsavremenija destilerija rakije u jugoistočnoj Evropi.

 

 
18.77€
Nazad
Kupci koji su kupili ovaj proizvod, kupili su i sledeće proizvode:
Rakija travarica Simex
Rakija travarica Simex
Pelinkovac Antique
Pelinkovac Antique
Trenutno gledate: Rakija travklija Zarić