Returpolicy

Köparen utövar rätten att returnera varan och reklamationer i enlighet med bestämmelserna i konsumentskyddslagen (Narodne novine nr 41/2014). Produkter kan returneras inom 30 dagar från det att beställningen mottogs. Köparen har rätt att returnera köpta varor. Köparen bör inte ange orsak till returnering. När tastebrandy kontrollerar returnerade varor och konstaterar att de är i tillfredsställande skick, ska beloppet som debiterats från köparens kreditkort/konto för köpta varor återbetalas till kreditkort/konto.

Produkter returneras till: Nova logistika, Eugena Kvaternika 69, 32000 Vukovar, Kroatien.

Köparen betalar för returfrakt, oavsett om returförsändelsen skickas från Kroatien eller andra EU-länder


Annullering av beställning - Skriftligt kundklagomål

Om köparen redan har betalat beställda produkter men produkterna fortfarande finns i vårt lager (kurir hämtade inte dem), ska detta anses vara annullering av beställning. Det är tillräckligt om köpare meddelar oss att han/hon vill annullera beställning genom att skicka e-post till office@tastebrandy.com. Vi ska återbetala hela beloppet till köparens kreditkort/konto. Orsak till annullering av beställning bör inte anges.

Om köparen är missnöjd med säljarens tjänster kan ett skriftligt klagomål skickas med rekommenderat brev till adressen Nova logistika d.o.o., Duga 55, 32000 Vukovar eller via e-post office@novalogistika.hr. Om Köparen vill lämna in ett klagomål inom området personuppgiftsskydd kan denne göra detsamma via samma e-postadress.

Valutor
Språk
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian

0 produkter

Tillverkarna