Politika Povrata

Kupac prava na povrat robe i reklamacije ostvaruje u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014). Rok za povrat je 30 dana od dana narudžbe. Kupac ima pravo vratiti kupljenu robu. Kupac ne mora objašnjavati svoj postupak. Kada tastebrandy provjeri vraćenu robu i ustanovi da je u zadovoljavajućem stanju, iznos novca koji je bio prethodno naplaćen sa kupčeve kreditne kartice/naloga bit će vraćen na karticu/platni račun.

Adresa za povrat je: Nova logistika, Eugena Kvaternika 69, 32000 Vukovar, Hrvatska.

Kupac plaća dostavu paketa za povrat, bez obzira da li se povrat vrši iz Hrvatske ili iz ostatka EU.


Otkazivanje narudžbe - Pisani prigovor kupca

Ako je kupac već platio naručene proizvode, a proizvodi nisu otišli iz našeg skladišta (kurir ih nije preuzeo), ovo smatramo otkazom narudžbe. Sasvim je dovoljno da nas kupac o svojoj želji da otkaže narudžbu obavijesti na email office@tastebrandy.com. Izvršit ćemo povrat novca u iznosu cijele narudžbe na karticu/platni nalog sa koga je plaćena narudžba. Nije potrebno navoditi razlog otkazivanja narudžbe.

U slučaju nezadovoljstva Kupca s uslugama Prodavatelja, može se uputiti pisani prigovor putem preporučene poštanske pošiljke na adresu Nova logistika d.o.o., Duga 55, 32000 Vukovar ili putem e-maila office@novalogistika.hr. Ukoliko Kupac želi uložiti prigovor iz područja zaštite osobnih podataka, isto može učiniti putem iste e-mail adrese.

Valute
Jezici
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Proizvođači