Dostava

Hrvatska

Mi isporučujemo robu samo unutar Hrvatske. Dostavljamo na bilo koju adresu i bilo kojem kupcu u Hrvatskoj. Mi smo odgovorni za robu u punom smislu riječi dok ne stigne kupcu u Hrvatskoj.


EU

Ne isporučujemo robu u ostale zemlje-članice EU, ali ćemo pomoći pri organiziranju transporta. Kupac naručuje dostavu nakon što je naručio robu na našem web siteu, i to naručuje dostavu prema težini koju je dobio od nas prilikom narudžbe robe. Kupac naručuje kurira na adresu našeg skladšta u Hrvatskoj. Kada kupac završi naručivanje robe, odvest ćemo ga na eksterni web site Eurosendera na kome može naručiti dostavu. Mi ćemo pripremiti naručenu robu za dostavu. Kurir če preuzeti pripremljen paket kao da smo mi organizirali dostavu.

Mjesto trgovine. Kupci iz drugih članica EU kupuju naše proizvode u Hrvatskoj, u Vukovaru, uica Eugena Kvaternika 69. Vlasništvo, daljnji troškovi i rizik od ove točke prelaze na kupca.


Priprema za dostavu/ Pakiranje

Kupljenu robu mi pripremamo za transport. Svaku bocu pakiramo u karton i stiropor. Ne zaračunavamo dodatne troškove za pakiranje, pakiranje je uračunato u cijenu proizvoda.


Oštećenje tijekom transporta

Ukoliko kurir tijekom transporta ošteti robu zbog našeg lošeg pakiranja, ponudit ćemo ili refundiranje novca ili druge zamjenske proizvode, ovisno o volji i instrukciji kupca. Za ovo tražimo samo kurirsko izvješće o lomu, što je uobičajeno u takvim situacijama.


Izgubljen paket

Ukoliko kurir izgubi paket tijekom transporta, mi ne snosimo odgovornost. Ali kurirske službe nude osiguranje koje je obično uključeno u cijenu i može se od kurirske službe zahtijevati da plati odštetu. Za proizvode veće vrijednosti savjetujemo ugovaranje dodatnog osiguranja (koje nije uključeno u cijenu usluge dostave).


Težina

Svaki proizvod u našem e-dućanu ima svoju deklariranu transportnu težinu. Ukupna težina paketa je iskazana na kraju procesa naručivanja. Ovaj podatak koristi se kod naručivanja dostave.


Optimiziranje paketa za transport

Mnoge kurirske službe daju različite cijene dostave za 10 kg, 20 kg, 30 kg. Savjetujemo da tako optimizirate svoj paket da se uklopi u gornji limit dostave u istom cjenovnom razredu (npr. da naručite paket od 9,9 kg, 19,9 kg, itd.).

Ako boca teži 1,2 kg, a Vi naručite 2 boce (2,4 kg), platit ćete istu cijenu dostave kao da ste naručili 7 ovakvih boca. Ali če cijena dostave po jedinici biti znatno viša.


Pokupljanje

Moguće je osobno pokupiti kupljene proizvode iz našeg skladišta u ulici Eugena Kvaternika 69, 32000 Vukovar, Hrvatska. Ukoliko želite osobno pokupiti proizvode, molimo ne naručujte dostavu. Ukoliko će netko pokupiti Vaše proizvode u Vaše ime, dovoljno je da nas o tome obavijestite na email office@tastebrandy.com ili ćemo Vas mi kontaktirati da potvrdite identitet osobe koja treba pokupiti Vaše proizvode.


Cijena dostave

Mi naplaćujemo dostavu samo za adrese isporuke u Hrvatskoj (i dostavljamo samo unutar Hrvatske). Ne naplaćujemo dostavu u druge članice EU, jer naši kupci sami naručuju dostavu unutar EU. Ali iskazujemo procijenjene troškove dostave Eurosendera, kompanije koju preporučujemo za dostavu, čisto radi orjentacije naših kupaca. Iskazani troškovi dostave na našem web siteu su isključivo informativni i mogu se razlikovati od onoga što će kurirska služba na kraju naplatiti. Ali ta razlika nije velika.


Predlaganje kurira

Mi samo preporučamo kurirsku službu koja ima najlakši sistem online naručivanja i praćenja pošiljki. Kupac iz EU može poslati svog kurira po paket. Mi samo želimo biti od pomoći.


Vrijeme dostave

Vrijeme dostave će definirati kurirska služba tijekom naručivanja dostave. Dostava obično traje do tjedan dana (2-3 radna dana za Sloveniju i Austriju, 3 radna dana za Njemčku, 5 radnih dana Veliku Britaniju, Švedsku, Dansku, 6 radnih dana za Španjolsku, Finsku). Mi ne možemo snositi odgovornost ako kurir probije definirane rokove dostave.

Valute
Jezici
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Proizvođači