Dostava

Mi isporučujemo robu samo unutar Hrvatske. Dostavljamo na bilo koju adresu i bilo kojem kupcu u Hrvatskoj. Mi smo odgovorni za robu u punom smislu reči dok ne stigne kupcu u Hrvatskoj.


EU

Ne isporučujemo robu u ostale zemlje-članice EU, ali ćemo pomoći pri organizovanju transporta. Kupac naručuje dostavu nakon što je naručio robu na našem web siteu, i to naručuje dostavu prema težini koju je dobio od nas prilikom narudžbine robe. Kupac naručuje kurira na adresu našeg magacina u Hrvatskoj. Kada kupac završi naručivanje robe, odvešćemo ga na eksterni web site Eurosendera na kome može da naruči dostavu. Mi ćemo pripremiti naručenu robu za dostavu. Kurir če preuzeti pripremljen paket kao da smo mi organizovali dostavu.

Mesto trgovine. Kupci iz drugih članica EU kupuju naše proizvode u Hrvatskoj, u Vukovaru, uica Eugena Kvaternika 69. Vlasništvo, daljnji troškovi i rizik od ove tačke prelaze na kupca.


Priprema za dostavu/ Pakovanje

Kupljenu robu mi pripremamo za transport. Svaku bocu pakujemo u karton i stiropor. Ne zaračunavamo dodatne troškove za pakovanje, pakovanje je uračunato u cenu proizvoda.


Oštećenje tokom transporta

Ukoliko kurir tokom transporta ošteti robu zbog našeg lošeg pakovanja, ponudićemo ili refundiranje novca ili druge proizvode, zavisno o volji i instrukciji kupca. Za ovo tražimo samo kurirski izveštaj o lomu, što je uobičajeno u takvim situacijama.


Izgubljen paket

Ukoliko kurir izgubi paket tokom transporta, mi ne snosimo odgovornost. Ali kurirske službe nude osiguranje koje je obično uključeno u cenu i može se od kurirske službe zahtevati da plati odštetu. Za proizvode veće vrednosti savetujemo ugovaranje dodatnog osiguranja (koje nije uključeno u cijenu usluge dostave).


Težina

Svaki proizvod u našoj e-prodavnici ima svoju deklariranu transportnu težinu. Ukupna težina paketa je iskazana na kraju procesa naručivanja. Ovaj podatak koristi se kod naručivanja dostave.


Optimizovanje paketa za transport

Mnoge kurirske službe daju različite cene dostave za 10 kg, 20 kg, 30 kg. Savetujemo da tako optimizujete svoj paket da se uklopi u gornji limit dostave u istom cenovnom razredu (npr. da naručite paket od 9,9 kg, 19,9 kg, itd.).

Ako boca teži 1,2 kg, a Vi naručite 2 boce (2,4 kg), platićete istu cienu dostave kao da ste naručili 7 ovakvih boca. Ali će cena dostave po jedinici biti znatno viša.


Pokupljanje

Moguće je lično pokupiti kupljene proizvode iz našeg skladišta u ulici Eugena Kvaternika 69, 32000 Vukovar, Hrvatska. Ukoliko želite lično pokupiti proizvode, molimo ne naručujte dostavu. Ukoliko će neko pokupiti Vaše proizvode u Vaše ime, dovoljno je da nas o tome obavijestite na e-mail office@tastebrandy.com ili ćemo Vas mi kontaktirati da potvrdite identitet osobe koja treba pokupiti Vaše proizvode.


Cena dostave

Mi naplaćujemo dostavu samo za adrese isporuke u Hrvatskoj (i dostavljamo samo unutar Hrvatske). Ne naplaćujemo dostavu u druge članice EU, jer naši kupci sami naručuju dostavu unutar EU. Ali iskazujemo procenjene troškove dostave Eurosendera, kompanije koju preporučujemo za dostavu, čisto radi orjentacije naših kupaca. Iskazani troškovi dostave na našem web siteu su isključivo informativni i mogu se razlikovati od onoga što će kurirska služba na kraju naplatiti. Ali ta razlika nije velika.


Predlaganje kurira

Mi samo preporučujemo kurirsku službu koja ima najlakši sistem online naručivanja i praćenja pošiljki. Kupac iz EU može poslati svog kurira po paket. Mi samo želimo biti od pomoći.


Vreme dostave

Vreme dostave će definisati kurirska služba tokom naručivanja dostave. Dostava obično traje do nedelju dana (2-3 radna dana za Sloveniju i Austriju, 3 radna dana za Njemčku, 5 radnih dana Veliku Britaniju, Švedsku, Dansku, 6 radnih dana za Španiju, Finsku). Mi ne možemo snositi odgovornost ako kurir probije definisane rokove dostave.

Valute
Jezici
English Deutsch Srpski Hrvatski Svenska Danish Slovenian
Proizvođači