MODULE_CONTENT_PI_NAME_DISPLAY_NAME

MODULE_CONTENT_PI_PRICE_DISPLAY TVA 25% incluse.

Lieu de l'objet : UE, Croatie

 
 

 

 

0,7 l, 45% alc.

Popolnoma naravna mojstrovina temno jantarnega slivovega vina, zorjenega 12 let v lokalnem srbskem hrastu.

Za to šljivovico se uporablja več vrst sliv, prevladujejo pa avtohtone vrste »Požegača«, »Trnovača« in »Ranka«. Vsako leto jih mešamo v različnih razmerjih, odvisno od vsebnosti in rodnosti plodov. Na ta način se z mešanjem popolnoma naravnih proizvodov pridobi stabilna kakovost slivovega vina. Brez umetnih dodatkov. Po destilaciji slivovec vsaj 12 let zori v hrastu, da hrast umiri njegove sestavine. Eno najboljših slivovih vin na trgu.

 

plums Brandy wood barrel very old brandy brandy glass barrique color Aperitiv drink
 

about brandy strongly recommended 5 / 5
Prozorna, temno jantarno rumene barve, s pridihom klorofila v ozadju. Vonj je intenziven, okus zelo razkošen, harmoničen, izjemno piten. V pookusu prevladujejo tanini sladkega korena, ki skupaj z nevsiljivimi kislinami naredijo slivovo vino piko na i.

 

Golden Valley Distillery Serbia

Družina Gvozdenović iz Karana pri Užicah v zahodni Srbiji ne le izdeluje izjemno šljivovico, temveč ohranja tradicijo tako, da jo izdeluje tako, kot so jo pridelovali pred stoletjem. Brata Gvozdenović imata svoje sadovnjake z več vrstami suhih sliv. Sodi so izdelani iz hrasta iz lastnega gozda. In šljivovico pridelajo in ustekleničijo na kmetiji. Vsa njihova žganja so popolnoma naravna, brez umetnih dodatkov. Poigravajo se z značilnostmi sadja, ki se iz leta v leto spreminjajo, da bi ohranili stabilno kakovost svojega slivovega vina.

 

 
Monnaies
Langues
English Deutsch Srpski French Hrvatski Italian Dutch Svenska Danish Slovenian
Fabricants